Videoclipul care va reprezenta Romania la Eurovision 2014 – VIDEO

 

Eurovision 2014

Clipul spune povestea miracolului renaşterii naturii. Într-o cameră degradată, cu interior scorojit, începe ploaia, care se prelinge peste tot – în interior, pe pereţii camerei, peste mobilierul vechi. Apa care a pătruns în toate ungherele face posibilă renaşterea naturii şi transformarea interiorului într-un tot viu. Videoclipul piesei „Miracle” a fost filmat într-o singură zi, însă editarea şi efectele vizuale introduse în videoclip au mai necesitat câteva zile de lucru pentru echipa coordonată de regizorul Alex Ceauşu.

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai.

Eurovision Song Contest 2014 se va desfăşura în Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops”.

MIRACLE – Paula Seling & OVI

Sursa: Youtube

Filed in: Eurovision 2014, Flux de stiri Tags: , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

EUROVISION 2014. Iata cum arata Conchita Wurst, cand era barbat… FOTO – VIDEO EUROVISION 2014. Iata cum arata Conchita Wurst, cand era barbat… FOTO – VIDEO
EUROVISION 2014, incep selectiile nationale, Romania va participa in a doua semifinala. Vezi alaturi de cine si cum te poti inscrie! EUROVISION 2014, incep selectiile nationale, Romania va participa in a doua semifinala. Vezi alaturi de cine si cum te poti inscrie!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |