Traian Basescu PROMITE DEZVALUIRI despre angajatii TRUSTULUI INTACT – ANTENA 3

basescu-truezone-romania

Presedintele Romaniei – Traian Basescu

In discursul sustinut, la Congresul PNTCD, la Brasov, Traian Basescu a semnalat presiunile politice, minciuna si dezinformarea din posturile de televiziune Antena3 si RTV. Traian Basescu a PROMIS ca va spune tot ce stie despre angajatii Trustului Intact.

”Nu ar mai exista indoaiala ca trebuie condamnata propaganda de tip bolsevic pe care unele televiziuni o fac, si, ca sa nu fie dubii, ma refer la Antena 3 si RTV. De la tribuna PNTCD fac apel nu doar la cele doua partide care au ales sa mearga intr-o alianta pana in 2016, ci la toti romanii, sa inteleaga capcana catre care ii imping Antenele lui Dan Voiculescu, un imperiu Grivco construit pe banii de la Crescent, pe banii Securitatii. Nu e o declaratie politica. Sunt oameni pe care ii vedeti dandu-se extrem de intransigenti si care in interiorul Trustului Grivco au semnat transferul a milioane de dolari de la Crecent, firma Securitatii, la firme din Grivco. O sa vina momentul sa le spun numele. Vreau sa stiti ca acest trust de presa si-a pus bazele cu milioane transferate, chipurile prin imprumut, de la un Crescent al carui mostenitor ramasese Voiculescu. Acum vedeti manifestandu-se banii Securitatii in trustul Antena 3. Va veni momentul in care voi spune tot ce stiu. Minciuna, propaganda este ceea ce face Antena 3, alaturi de RTV, trustul lui Sebastian Ghita. Din pacate acest turnator si-a gasit multi turnatori din generatia tanara, prestand seara de seara cu o nonsalanta care pe mine ma sperie.”, a spus Traian Basescu.

Nu avem motive sa nu-l credem pe Traian Basescu, stiindu-se faptul ca atunci cand domnia sa doreste informarea publicului, face acest lucru trecand peste problemele politice cauzate de astfel de informari ale opiniei publice.

Lupta din Traian Basescu si Trustul Intact se face de cativa ani, in mod fatis, iar uneori angajatii Trustului Intact il ataca pe Presedintele Romaniei, intr-un mod incalificabil si fara scrupule.

Insa, cu totii am observat lipsa de deontologie profesionala din acest trust, dezinformarile, si minciunile aberante promovate de acesti angajati.

Filed in: Flux de stiri Tags: , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Alegeri Prezidentiale 2014. Unde votez si cum votez?. Afla totul despre Alegerile Prezidentiale 2014 Alegeri Prezidentiale 2014. Unde votez si cum votez?. Afla totul despre Alegerile Prezidentiale 2014
Legea dronelor a fost promulgata de Presedintele Traian Basescu Legea dronelor a fost promulgata de Presedintele Traian Basescu
Surse DNA: Banii primiti de M Basescu au fost predati in 2011 la DNA! Surse DNA: Banii primiti de M Basescu au fost predati in 2011 la DNA!
ATAC DUR din partea lui Traian Basescu – Victor Ponta  şi Crin Antonescu „iresponsabili şi rău intenţionaţi” ATAC DUR din partea lui Traian Basescu – Victor Ponta şi Crin Antonescu „iresponsabili şi rău intenţionaţi”

One Response to "Traian Basescu PROMITE DEZVALUIRI despre angajatii TRUSTULUI INTACT – ANTENA 3"

  1. Anonimus spune:

    Latrina 3 INCHISAAA!!!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |