Stefan Banica la Antena 1! Vezi in ce proiect va fi implicat

stefan banicaStefan Banica jr a parasit PROTV, unde prezenta “Dansez pentru tine” si incasa in jur de 120.000 de euro pe sezon, conform apropiatilor sai, odata cu venirea noii conduceri. Desi nu asta era singura lui sursa de venit pentru ca are concerte si spectacole de teatru cu duiumul, o noua oferta in televiziune se pare ca nu i-a stricat.

Celelalte televiziuni l-au “atacat” pe Stefan Banica jr cu diverse oferte, insa, una a fost, se pare, de nerefuzat. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca artistul ar fi semnat un contract cu trustul Intact. Banica Jr va face parte din echipa Monei Segall, producatoarea tv care va lucra cu aceasta statie, si va fi, astfel, din nou coleg de televiziune cu Horia Brenciu, rivalul sau de concerte la Sala Palatului.

Si Banica Jr va face parte din proiectul “Romanian Idol”, de la Antena 1, proiect pentru care au fost alocati in jur de 600.000 de euro, dupa cum sustin surse din trustul Intact.

“Stefan Banica jr a acceptat sa fie in echipa “Romanian Idol”, proiect de care se ocupa Mona Segall. A mai lucrat cu ea, dar si cu o mare parte din echipa, plus ca show-ul i se potriveste manusa. Inca nu s-a stabilit ce va face exact Banica jr si nici ce alte vedete vor mai face parte din proiect”, ne-au dezvaluit surse din trustul Intact.

Filed in: Flux de stiri, Lifestyle, Social Tags: , , ,
sensodays.ro

You might like:

Deutsche Welle: „Grupul Intact si Antena 3, aservita USL, varsa venin in spatiul public si cultiva ura sistematica fata de colegi, CCR, DNA, si alte institutii ale statului” Deutsche Welle: „Grupul Intact si Antena 3, aservita USL, varsa venin in spatiul public si cultiva ura sistematica fata de colegi, CCR, DNA, si alte institutii ale statului”

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |