Schimb de replici intre Crin Antonescu si Victor Ponta! Premierul comparat cu un chelner de catre Antonescu! Vezi reactia lui Victor Ponta!

Victor-Ponta-Crin-AntonescuPreşedintele PNL, Crin Antonescu, are acelaşi limbaj ca şi preşedintele Traian Băsescu de când este prieten cu acesta, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, după ce a fost comparat cu un chelner de către liderul liberal.

Am văzut (ce a spus Antonescu – n.r.). De când e prieten cu Băsescu, are acelaşi limbaj. Cred că prima dată când îl va întâlni Antonescu pe Barroso, o să-i transmită aceste lucruri şi e suficient, eu nu intenţionez să îi răspund nici lui Băsescu, nici lui Antonescu la acest gen de declaraţii. Eu am foarte multă treabă, iar dânşii au foarte mult timp”, a spus Ponta.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, că el nu are nevoie de un certificat de anti-băsist şi nu el este cel care, a doua zi după o victorie copleşitoare în alegeri, s-a dus să încheie un pact cu Băsescu, şi nici nu s-a dus să îi dea preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, „lista de comenzi ca la chelneri”.

 

Te-ar mai putea interesa:

Crin Antonescu, il ATACA dur pe Ponta si adreseaza ironii la adresa USD – VEZI despre ce este vorba!

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Ponta: Canada relaxează regimul de vize pentru români din 2016 Ponta: Canada relaxează regimul de vize pentru români din 2016
Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României
Partidul lui Tăriceanu – Partidului Reformator Liberal! Vezi ce spune Tariceanu despre noul partid si intentia de a candida la PREZIDENTIALE! Partidul lui Tăriceanu – Partidului Reformator Liberal! Vezi ce spune Tariceanu despre noul partid si intentia de a candida la PREZIDENTIALE!
ATAC DUR din partea lui Traian Basescu – Victor Ponta  şi Crin Antonescu „iresponsabili şi rău intenţionaţi” ATAC DUR din partea lui Traian Basescu – Victor Ponta şi Crin Antonescu „iresponsabili şi rău intenţionaţi”

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |