Santaj la CNA, noi inregistrari aparute cu Laura Georgescu. VIDEO+AUDIO

CNANoi inregistrari socante cu presedintele CNA, Laura Georgescu, au intrat in posesia Realitatea TV. Au fost prezentate in cadrul emisiunii DESCHIDE LUMEA.

Sefa institutiei, Laura Georgescu, poate fi auzita cum ii spune unui interlocutor “sa-i calce pe toti pe gat“, dar si cum vrea sa obtina servere de la mai multe companii din industria de telecomunicatii.
“Eu iti aduc UPC, Dolce, RCS&RDS, cei mai buni specialisti, pune-te de acord cu ei sa vedem ce facem. Eu vreau sa ne dea servere, sa vad tot ce ne dau ei si pe urma incep si scriu de altele. Ideea e, hai sa vrei sa comunici cu ei, hai sa facem o lucrare. Ma deranjeaza ca UPC care in sfarsit m-a solicitat sa ne intalnim si cu Romtelcom, Dolce, sa ne dea, mai, servere, sa incepem sa lucram. imi vine sa iau ferastraul sa-ti tai pe rand membre, bucati din corp care iti atarna. Calca-i, mai, pe gat si zi-le du-te dracu, cand fac achizitie la tine mai imi faci tu mie contestatie?“, spune Laura Georgescu in inregistrare.
“Calca-i in puii mei pe gat ca nu suntem datori nimanui in viata. intelege romaneste si du-te ca in branza in ei! Da-i dracu! Pe foamea asta? Fratilor, eu nu va inteleg ce aveti“, mai spune ceva CNA in inregistrare.

Valentin Jucan, membru CNA, a comentat la DESCHIDE LUMEA, inregistrarile cu Laura Georgescu.

“Am auzit si eu comentariile din ultimele zile in care se facea referire ca e o discutie privata. Nu, nu era o discutie privata. Cu atat mai mult cu cat se desfasura intre presedintele Laura Georgescu cu angajati la o sedinta. Este o discutie de lucru in calitati oficiale. Nu ai cum sa spui asa ceva. Astazi am vazut si reactia premierului Ponta. Din pacate, nu a fost reactia premierului pentru ca intrebarea adresata a fost de asa natura incat sa provoace un raspuns al sefului de partid, PSD. intr-adevar nu PSD este cel care a nominalizat. Dar cel care a nominalizat a fost Guvernul Romaniei al carui sef e Ponta. Ca dorim, ca nu dorim, Laura Georgescu apartine lui Victor Ponta”, a spus Jucan, citat de Realitatea TV.

Filed in: Flux de stiri Tags: , , , ,
sensodays.ro

You might like:

DNA: Șefa CNA, Laura Georgescu, a falsificat sesizări în baza cărora au fost amendate șapte televiziuni DNA: Șefa CNA, Laura Georgescu, a falsificat sesizări în baza cărora au fost amendate șapte televiziuni

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |