Rezultate FINALE Bacalaureat 2014. Lista candidatilor pe judete

rezultate finale bacalaureat 2014 - lista judetelor

Rezultate finale Bacalaureat 2014. Ministerul Educatiei Nationale a dat publicitatii rezultatele finale la sesiunea Iunie – Iulie 2014. Prin intermediul Portaluilui Edu.ro, TrueZone.ro va pune la dispozitie o modalitate simpla de a verifica listele cu candidatii admisi sau respinsi, precum si notele primite de acestia, in urma corectarii lucrarilor.

Examenul de bacalaureat se considera promovat de catre absolventii de liceu care indeplinesc, cumulativ, urmatoarele conditii:

  • au sustinut probele de evaluare a competentelor prevazute in prezenta metodologie la art. 41, alin. (1), lit. A., B.,C., D.
  • au sustinut toate probele scrise prevazute in prezenta metodologie la Art.41, alin. (1) lit. E. si au obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre acestea;
  • au obtinut cel putin media 6 la probele scrise precizate la alin.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 –  Lista candidatilor, pe judete:

LISTA EFECTIVA DUPA CONTESTATII

*Informatiile sunt preluate de pe edu.ro, TrueZone Romania nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele greseli in afisarea rezultatelor.

FELICITARI CELOR ADMISI, CURAJ SI SUCCES IN CONTINUARE CELOR RESPINSI!

In cazul in care nu sunteti multumiti cu nota primita, tineti cont ca aveti la dispozitie doar 4 ore pentru a depune o contestatie. Contestatiile la Examenul de Bacalaureat 2014 se depun intre orele 12:00 si 16:00

Daca ti-am fost utili, da-ne un mare mare Like si iti vom furniza mereu, prin intermediul Facebook, astfel de articole. Multumim!

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014: CUM DEPUI CONTESTATIE

  • Cererile prin care se contesta notele obtinute la evaluarea initiala, insotite de un borderou in care se precizeaza numele candidatilor si probele, respectiv,disciplina/disciplinele pentru care este depusa contestatia se inainteaza comisiei din centrul zonal de evaluare, de catre un delegat al comisiei din centrul de examen.
  • Dupa centralizarea cererilor prin care se contesta notele obtinute la evaluarea initiala, lucrarile se secretizeaza. Secretizarea se face, in toate centrele zonale de evaluare din judet, cu acelasi tip de hârtie pusa la dispozitie de comisia de bacalaureat judeteana/a municipiului Bucuresti . Dupa aceasta, se aplica stampila „Bacalaureat2011 – C.Z.E.”.
  • In cazul in care Comisia nationala de Bacalaureat decide organizarea de centre de contestatii la nivel judetean/al municipiului Bucuresti, lucrarile se inainteaza, prin delegat, comisiei judetene /a municipiului Bucuresti de contestatii, singura in masura sa acorde o noua nota lucrarii. Totodata, se transmite un borderou in care se mentioneaza proba de examen, disciplina, tipul de subiect, numarul de ordine al lucrarilor si numarul de pagini pentru fiecare lucrare contestata.
  • Comisia Nationala de Bacalaureat poate stabili organizarea de centre de contestatii la nivel regional. Componenta comisiei de contestatii din centrele regionale este stabilita de comisia de bacalaureat judeteana din judetul unde a fost stabilit sediul centrului de contestatii, cu acordul Comisiei Nationale de Bacalaureat.
  • In cazul in care se organizeaza centre regionale de contestatii, lucrarile de la centrele zonale de evaluare, ale caror rezultate initiale au fost contestate, se inainteaza, prin delegat, comisiei de bacalaureat judetene/a municipiului Bucuresti. Aceasta numeroteaza lucrarile contestate, pentru fiecare proba scrisa, disciplina si tip de subiect si le transmite comisiei regionale de contestatii, singura in masura sa acorde o noua nota lucrarii.

Art.72

  • Comisiile judetene/a municipiul Bucuresti/regionale de contestatii reevalueaza lucrarile primite si acorda note lucrarilor contestate, conform baremelor de evaluare pentru probele scrise.
  • Toate procedurile privind desfasurarea activitatii in centrele zonale de evaluare sunt respectate si in cazul comisiei judetene de contestatii.

Rezultate finale Bacalaureat 2014 – Toate contestatiile se vor rezolva pana cel tarziu data de 11 IULIE 2014

Filed in: Invatamant Tags: , , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat! Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat!
Comunicat MEN: Adeverintele de atestare a Bacalaureatului se vor ridica incepand de luni si sunt valabile 12 luni Comunicat MEN: Adeverintele de atestare a Bacalaureatului se vor ridica incepand de luni si sunt valabile 12 luni
REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014. Rezultate contestatii si calendar Sesiunea a 2-a REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014. Rezultate contestatii si calendar Sesiunea a 2-a
Rezultate Bacalaureat 2014. Update – 97,80 % date centralizate de la corectari Rezultate Bacalaureat 2014. Update – 97,80 % date centralizate de la corectari

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |