Partidul lui Tăriceanu – Partidului Reformator Liberal! Vezi ce spune Tariceanu despre noul partid si intentia de a candida la PREZIDENTIALE!

Calin Popescu TariceanuPrintr-un comunicat de presă, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu anunţă că a luat decizia de a înfiinţa Partidul Reformator Liberal (PRL), prin formarea unui comitet de iniţiativă, menţionând că „sute de persoane” l-au asigurat de sprijinul lor.

Sute de persoane m-au asigurat de sprijinul lor – persoane publice, reprezentanţi ai profesiilor liberale şi ai mediului de afaceri, reprezentanţi ai mediului academic, intelectuali şi oameni simpli care cred şi vor să se implice într-un proiect liberal autentic. Am decis înfiinţarea unui nou partid, Partidul Reformator Liberal, din două considerente. În primul rând, trebuie să-i aducem împreună pe toţi cei care cred în valorile şi principiile liberale. Contăm pe sprijinul celor care au convingerea că a venit timpul ca România să aibă pentru prima dată un preşedinte liberal„, susţinte Tăriceanu într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Tăriceanu mai precizează că a luat decizia de a crea comitetul de iniţiativă pentru înfiinţarea Partidului Reformator Liberal, care va coagula şi va organiza la nivel naţional pe toţi care i se alătură.

În perioada imediat următoare vom demara inclusiv constituirea grupurilor de iniţiativă locale„, mai afirmă fostul premier.

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că USL trebuie să continue, că va anunţa joi înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.

Filed in: Local, Politica, Politica Interna Tags: , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României
Lista lui Ponta! Premierul Ponta a anuntat, luni, structura viitorului Guvern si lista ministrilor. VEZI despre cine este vorba! Lista lui Ponta! Premierul Ponta a anuntat, luni, structura viitorului Guvern si lista ministrilor. VEZI despre cine este vorba!
ATAC DUR din partea lui Traian Basescu – Victor Ponta  şi Crin Antonescu „iresponsabili şi rău intenţionaţi” ATAC DUR din partea lui Traian Basescu – Victor Ponta şi Crin Antonescu „iresponsabili şi rău intenţionaţi”
SONDAJ DE OPINIE! Asistam in aceasta seara la ruperea USL ? SONDAJ DE OPINIE! Asistam in aceasta seara la ruperea USL ?

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |