Ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale 2014

alegeri prezidentialeBEC a stabilit azi la ora 14:00, prin tragere la sorti ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale care vor avea loc pe data de 2 noiembrie 2014.

Duminica, BEC a adoptat procesul-verbal prin care candidaturile si semnele electorale ale celor 14 politicieni inscrisi in alegerile prezidentiale raman definitive.

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins duminica ultima contestatie formulata de un cetatean. Aceasta viza inregistrarea candidaturii lui Zsolt Szilagyi la alegerile pentru Presedintia Romaniei din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania.

Astfel, ordinea pe liste arata in felul urmator:

 1. Hunor Kelemen
 2. Klaus Werner Iohannis
 3. Cristian Dan Diaconescu
 4. Victor Viorel Ponta
 5. William Gabriel Brânză
 6. Elena Gabriela Udrea
 7. Mirel Mircea Amariței
 8. Teodor Viorel Meleșcanu
 9. Gheorghe Funar
 10. Zsolt Szilagyi
 11. Monica Luisa Mocovei
 12. Constantin Rotaru
 13. Călin Popescu Tăriceanu
 14. Corneliu Vadim Tudor

Tu cu cine vei vota? 

[socialpoll id=”2220131″]

Filed in: Alegeri Prezidentiale 2014 Tags: , , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Ponta promite autonomia Tinutului Secuiesc contra voturile UDMR! Ponta promite autonomia Tinutului Secuiesc contra voturile UDMR!
Alegeri prezidentiale 2014 – TURUL 2. Unde votez si cum votez? Ghidul alegatorului in strainatate si in Romania. Alegeri prezidentiale 2014 – TURUL 2. Unde votez si cum votez? Ghidul alegatorului in strainatate si in Romania.
Alegeri Prezidentiale 2014. Unde votez si cum votez?. Afla totul despre Alegerile Prezidentiale 2014 Alegeri Prezidentiale 2014. Unde votez si cum votez?. Afla totul despre Alegerile Prezidentiale 2014
Azi a intrat in circulatie noua bancnota de 10 euro. Vezi care sunt elementele de siguranta! Azi a intrat in circulatie noua bancnota de 10 euro. Vezi care sunt elementele de siguranta!

One Response to "Ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale 2014"

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |