Incepe unificarea dreptei

Unificarea drepteiPreşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, după o şedinţă informală a conducerii partidului, că reprezentanţii PDL se vor întâlni, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, cu cei ai PNL, pentru o primă rundă de negocieri.

PDL va avea tot miercuri, înainte de întâlnirea cu liberalii, o şedinţă a Biroului Permanent Naţional. Şi PNL are programată miercuri, de la ora 14.00, o reuniune a Delegaţiei Permanente.

„De vreo două luni de zile, de mai multe luni spun ca va fi nevoie pe termen mediu sau lung de un singur partid mare de centru dreapta, e visul meu, daca e şi al lui, mă bucur, deocamdata e bine sa avem o alianţă, vom discuta întregul ciclu electoral”, a spus Blaga după şedinţa PDL.

Sursa: Realitatea.net

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Fuziunea PNL-PDL: UDREA: „Este o zi neagra in istoria politica post-decembrista” Fuziunea PNL-PDL: UDREA: „Este o zi neagra in istoria politica post-decembrista”
Macovei: PSD este „un grup infracțional organizat” Macovei: PSD este „un grup infracțional organizat”
Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României
BREAKING NEWS!!!  ANTONESCU SI-A DAT DEMISIA DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL SENATULUI! BREAKING NEWS!!! ANTONESCU SI-A DAT DEMISIA DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL SENATULUI!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |