Horoscopul saptamanii 24 februarie – 2 martie 2014 – VEZI ce ti-au pregatit astrele!

horoscop-saptamanal

Horoscop: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nici nu începe bine săptămână că ţi-ai pus în cap să faci o nouă achiziţie costisitoare. Poate fi vorba de un telefon mobil de ultimă generaţie sau de orice alt obiect în acest gen. Analizează-ţi bine situaţia financiară şi vezi dacă îţi poţi permite să cheltui, şi dacă da, ce sumă. La locul de muncă trebuie să atragi cât mai multe persoane de partea ta, altfel nu vei avea parte de succesul mult dorit. Vineri, un curent realist îţi bate drept în faţă, asta însemânand că trebuie să te opreşti din visare, şi să începi să acţionezi.
Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nu se întâmplă nimic neobişnuit în acest început de săptămână, dar miercuri sau joi, o persoană nouă îţi va da planurile peste cap. Chiar dacă nu îţi pică prea bine la început, pe parcurs vei vrea să îi mulţumeşti că a apărut în viaţa ta. Dacă îţi bei cafeaua dimineaţa cu iubitul tău, atunci ai ziua garantat frumoasă. Renunţă la gelozie, pentru că situaţiile care te supără sunt ridicole. În weekend eşti puţin mai sensibilă şi simţi nevoia să primeşti afecţiune din toate părţile.
Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Familia sau colegii sunt mult prea autoritari în acest început de săptămână, mai ales dacă interesele voastre sunt comune. Nu va dura prea mult această situaţie, aşa că nu trebuie să te îngrijorezi, ci doar să aştepţi ca ei să se plictisească. Joi sau vineri vei avea o idee noua, iar cineva va fi de acord să te ajute să devină realitate. Weekend-ul te va inspira să faci o mutare importantă în viaţa ta.
Rac (22 iunie – 21 iulie)
Fă ceva drăgut şi special doar pentru tine în acest început de săptămână. Eşti extrem de sensibilă, aşa că trebuie să faci ceva care să-ţi redea încrederea în tine cât mai repede posibil. Relaţiile cu cei din jurul tău vor fi influenţate de această sensibilitate a ta, pentru că emoţiile nu sunt bune deloc într-un cadru profesional. În weekend faci un rezumat a tot ceea ce s-a petrecut în zilele ce au trecut şi te hotorăşti să iei măsuri să îndrepţi situaţia.
Leu (22 iulie – 22 august)
Nu trebuie să fii prea cicălitoare în acest început de săptămână, altfel rişti să îţi enervezi toţi prietenii. Mijlocul acestei săptămâni te găseşte plină de nevoie, atât ale tale, cât şi ale celorlaţi. Încearcă să ajuţi cât poţi tu de mult, dar nu te neglija nici pe tine. Vineri vei primi nişte răspunsuri pe care le aştepţi de mai multă vreme, şi vor veni sub forma unor sfaturi. Weekend-ul îţi aduce o oportunitate, dar trebuie să fii sceptică. Examinează cu atenţie!
Fecioară (23 august – 22 septembrie)
La începutul acestei săptămâni te simţi constrânsă de familie şi ai o mulţime de obligaţii la locul de muncă. Aşa că încearcă să rezolvi totul cu calm şi să lasă totul să vină natural. Mai târziu, trebuie să fii flexibilă la micile diversiuni şi întreruperi care îţi  dau rutina peste cap. În weekend te vei distra cu doar câţiva prieteni, dar nu trebuie să te superi că alţii au alte planuri.
Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
De cum începe săptămâna, simţi o dorinţă arzătoare de a explora noi teritorii. Poate fi pe fond emoţional sau poate pur şi simplu te-ai plictisit şi vrei să ieşi din rutină. Alegi o nouă direcţie pe care vrei să mergi la locul de muncă şi eşti în contact permanent cu cei din jurul tău. Acest weekend va fi unul ocupat, dar nu vei vedea niciun rezultat concret, fapt ce te va frustra destul de mult.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Lasă-te purtată de val în acest început de săptămână, dar ţine ochii deschişi pentru ce poate să apară neprevăzut. Poţi face unele mişcări în viaţa ta profesională, pentru că e momentul perfect pentru avansare. Ai o relaţie bună cu cei care îţi urmăresc activitatea şi îţi confirmă ambiţiile. Un mesaj neaşteptat vinedin partea părinţilor, sau a unui vechi prieten. Chiar dacă îţi displace profund la început, încearcă să îl transformi în ceva pozitiv. Alegerile tale din acest weekend sunt dintre cele mai inspirate.
Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Prima zi din această săptămână este minunată, vei avea dispoziţia pe care ţi-o doreşti de foarte mult timp. Această energie te va împinge către activităţi culturale, aşa că încearcă ceva cu totul nou pentru tine. Viaţa ta socială decurge bine, dar ar fi cazul să încerci să cunoşti oameni noi care pot avea un rol important în viaţa ta. Fii atentă la priorităţi în acest weekend, atracţia faţă de lucrurile materiale poate fi dăunătoare.
Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Păşeşte în această săptămână cu multă precauţie. Dacă ai un plan bine stabilit, nu există nicio şansă să apară probleme. Miercuri sau joi îţi vei recunoaşte în sfârşit performanţele de la locul de muncă, fără să mai fii modestă. Este un bun moment să termini un proiect mai vechi şi să începi un altul nou. Ideile vin pe bandă rulantă, şi ar fi păcat să le pierzi pentru că vrei să iei o pauză pentru a te odihni. Pe tot parcursul weekend-ului vei reuşi sp faci o mulţime de lucruri utile, curăţenie, vizite, dar şi distracţie pe măsură.
Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Se anunţă mari schimbări în acest început de weekend, şi mare parte dintre ele sunt în bine. Trebuie să te gândeşti să porneşti într-o direcţie nouă, pentru că cea de acum a devenit destul de misterioasă. Noua ta gândire te împinge să îţi faci un plan de bătaie şi să îţi schimbi stilul de viaţă. Un regim alimetar mai sănătos, sport şi odihna mai atentă te vor face să dai mai mult randament la locul de muncă. În weekend trebuie să găseşti un echilibru între generozitatea faţă de ceilalţi şi satisfacerea nevoilor proprii.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Trebuie să fii foarte atentă la schimbările care se produc în acest început de săptămână. Miercuri şi joi vor fi zile pline de activităţi de grup, şi eşti capabilă să ajuţi pe oricine din jurul tău. De vineri, eşti din ce în ce mai liberă, fapt care te determină să îţi faci câteva planuri de weekend alături de prietenii tăi. Vor fi două zile superbe pentru tine, dar şi pentru cei de lângă tine pe care îi umpli de energie pozitivă.

Articole pe aceeasi tema:
Filed in: Horosop Tags: , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Horoscopul saptamanii 10 – 16 februarie 2014. Atentie PESTI, posibil o promovare – VEZI ce ti-au pregatit astrele! Horoscopul saptamanii 10 – 16 februarie 2014. Atentie PESTI, posibil o promovare – VEZI ce ti-au pregatit astrele!
Horoscopul saptamanii 3 – 9 februarie 2014. Atentie sagetatori, surprizele se tin lant! VEZI ce ti-au pregatit astrele! Horoscopul saptamanii 3 – 9 februarie 2014. Atentie sagetatori, surprizele se tin lant! VEZI ce ti-au pregatit astrele!
Zodiacul chinezesc – Anul calului de lemn începe astazi 31 ianuarie 2014 – Perioada favorabila pentru toate zodiile – Vezi care este momentul propice al tau din acest an Zodiacul chinezesc – Anul calului de lemn începe astazi 31 ianuarie 2014 – Perioada favorabila pentru toate zodiile – Vezi care este momentul propice al tau din acest an
Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |