Horoscop lunar: horoscopul lunii Iulie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!

Horoscop luna iulie 2014

Luna iulie a acestui an va fi bogata in aspecte astrologice si tranzite planetare, care se vor regasi in diferite si multiple influente exercitate asupra nativilor tuturor zodiilor. Pentru inceput, sa remarcam trecerea lui Mercur-retrograd la mersul direct din 2 iulie, adica iesirea din retrogradare, care are loc in zodia Gemeni, dupa care pe 13 iulie Mercur va intra in Rac. Apoi, bunul Jupiter aflat din 6 martie pana la 15 iulie in Rac, va trece pe 16 iulie in Leu, pana la 8 decembrie a.c. Pe 18 iulie Venus intra in zodia Rac. Saturn-retrograd in Scorpion, va intra in mers direct la 20 iulie. La 22 iulie Uranus intra in retrogradare pana la 21 decembrie a.c., iar la 23 iulie Soarele intra in Leu. Va fi Luna Plina in Capricorn la 12 iulie si Luna Noua in Rac la 27 iulie.

Vor fi, de asemenea, numeroase aspecte care ne vor influenta si de care va trebui sa tinem seama si vom incepe cu cele mai putin favorabile. Pe 4 iulie Soarele va fi in opozitie cu Pluton, ceea ce poate aduce accente dictatoriale; pe 8 iulie Soarele va fi in careu cu Uranus, ceea ce poate aduce un comportament haotic, idei ineficiente si lipsa de autodisciplina; pe 19 iulie, careul Soare-Marte poate aduce un comportament agresiv, facandu-i pe oameni certareti si dornici sa-si atinga scopurile prin utilizarea fortei. Pe 22 iulie Mercur va fi in opozitie cu Pluton si este posibil sa genereze tensiuni mari si epuizare mentala; pe 25 iulie, acelasi Mercur va fi in careu cu Uranus, ceea ce inseamna predispozitie catre nervozitate si idei prostesti; apoi, Venus va fi in opozitie cu Pluton, fiind posibile pasiunile incontrolabile, asocierile nedorite si dezamagirile amoroase. Sa nu uitam ca pe 12 iulie va fi Luna Plina si sunt multe cele de care trebuie sa ne ferim: nu vom face interventii chirurgicale, nu incepem proiecte noi s.a.

Par a fi multe aspecte defavorabile, dar sa nu judecam inainte de a vedea si pe cele favorabile. Iata cateva dintre acestea: sextilul Venus-Uranus din 4 iulie poate aduce popularitate, prietenii de calitate, casatorii neasteptate si noroc.  Pe 9 iulie, Soarele in trigon cu Saturn aduce autodisciplina, buna organizare, simt practic, probitate si putere de concentrare. 13 iulie ne aduce pe Venus in trigon cu Marte, iar acest aspect poate aduce la randul sau fericirea in casatorie si in relatiile de dragoste, dar si o exprimare convingatoare si armonioasa si atractivitate sexuala. Trigonul Mercur-Neptun din 19 iulie faciliteaza intuitia si adesea aptitudinile artistice; apoi trigonul Venus-Neptun din 24 iulie poate aduce romantism si uneori genialitate in muzica si arta. Conjunctia Soare-Jupiter din 25 iulie genereaza optimism, entuziasm, generozitate si noroc; in aceeasi zi, Mercur va fi in trigon cu Saturn facilitand prietenii loiale, dexteritati manuale deosebite, minte bine organizata si o buna memorie. De asemenea, o zi fasta va fi si 27 iulie, cand Luna Noua favorizeaza noile inceputuri.

Horoscop Berbec Luna Mai 2014

Horoscop Berbec

Dragostea nativilor Berbec va fi in iulie indeajuns de animata. Pentru unii, cei singuri, va insemna pregatirea unei viitoare nunti; pentru altii – o cucerire promitatoare, iar pentru multi familisti va insemna o perioada de planuri casnice si impliniri turistice. Nativii vor trebui sa fie concilianti si cooperanti.

In plan profesional, nativii Berbec (cei care nu sunt in concedii si vacante) isi vor da intreaga masura a talentului lor. Plini de entuziasm, se dedica muncii, au idei ingenioase si mult spor. Desigur, urmeaza recunoasteri si aprecieri favorabile.

Sanatatea nu da motive de ingrijorare, fiind un timp favorabil pentru ingrijirea personala si pentru infrumusetare.

Finantele, banii, dau si ele semne bune: sunt sperante de castiguri importante, care nu vor intarzia sa se implineasca.

Horoscop Taur Luna Mai 2014

Horoscop Taur

Dragostea nativilor Taur va fi in iulie influentata de cele doua caracteristici ale zodiei: preocuprea pentru bani si romantismul. Astfel, in primele doua decade, nativii vor pune accent in relatiile lor pe latura materiala a acesteia, iar abia in ultima decada a lunii isi vor aminti de romantism. Desigur, in aceasta ultima perioada vor avea mai mult succes in dragoste, desi, familistii pot avea si unele neintelegeri.

In profesiune, cand nu sunt in vacanta sau concediu, nativii zodiei sunt foarte activi, fac noi cunostinte utile, incheie contracte avantajoase, implinesc cu brio sarcini dificile. Dupa 16 iulie, cu sprijinul lui Jupiter, intervine o perioada favorabila dobandirii bunurilor imobiliare si terenurilor.

Sanatatea nativilor Taur poate fi afectata de infectii, febra sau mici accidentari, care, insa, spre sfarsitul lui iulie vor inceta sa mai fie un pericol pentru ei.

Banii nu vor fi o problema pentru acesti nativi: va fi o luna “bogata”, finantele sau bunurile materiale intrand constant in posesia acestora. Ce bine!

Horoscop Gemeni Luna Mai 2014

Horoscop Gemeni

Dragostea, viata sentimentala si viata erotica a nativilor zodiei va fi in iulie intens favorizata de astre. Nativii vor fi atragatori, sarmanti, plini de senzualitate si vor atrage nu numai toate privirile, ci si multe cuceriri. Cei singuri vor uita de singuratate in compania unor persoane placute, iar familistii vor simti revigorarea sexualitatii, dar si pe cea a sentimentelor fata de sot/sotie.

Profesiunea simte si ea o revigorare, caci nativii au o pofta de munca deosebita, probabil proaspat reveniti din concedii. Este timpul marilor realizari, al contractelor fructuoase, timpul proiectelor ambitioase; intr-un cuvant timpul succeselor.

Sanatatea este cum nu se poate mai buna; si in acest caz, un rol important il joaca starea psihica excelenta insuflata de planeta Venus, zisa Micul Benefic.

Banii nativilor Gemeni? Nici o grija! Starea lor financiara se imbunatateste progresiv si simtitor, asigurandu-le nu numai un trai decent, ci chiar mai mult

Horoscop Rac Luna Mai 2014

Horoscop Rac

Dragostea nativilor Rac va fi acum mai interiorizata, dar intensitatea sa va ramane constanta. In prima si ultima decada a lunii, cei necasatoriti au ocazia sa-si cunoasca, in sfarsit, perechea ideala, iar familistii sa pastreze o atmosfera dulce si calma in camin. Nici perioada de mijloc a lunii nu cunoaste “hop-uri” in viata amoroasa, acolo simtindu-se influenta favorabila a lui Venus, care aduce intelegere sufleteasca si trupeasca.

In plan profesional, intreaga perioada este benefica pentru progresul in cariera, fiecare saptamana aducand cu ea multiple influente favorizante. Prezenta Soarelui in Rac aduce, de asemenea, un foarte important aport la succesul profesional, datorita cresterii puterii calitatilor nativilor, care isi dau acum intrega masura a posibilitatilor si aptitudinilor lor.

Sanatatea nativilor este in iulie excelenta. Nici urma de stres si multa voie buna. Doar un pic de insomnie pe Luna Plina. Eventual…

Banii, chiar daca nu sunt foarte multi – sunt! In orice caz, dupa intrarea lui Jupiter in casa banilor nativilor Rac, pe 16 iulie, banii vor incepe sa se adune cu multa vigoare si incepe o perioada buna din punct de vedere financiar.

Horoscop Leu Luna Mai 2014

zodia-leu

Dragostea nativilor Leu este in prima jumatate a lunii destul de discreta si romantica. Dar pe 16 iulie Jupiter intra in zodia Leu si lucrurile se schimba cam in toate planurile, deci si in cel amoros. Va incepe o lunga perioada de favorizare a sentimenlelor si sexualitatii, aceasta dand putinta celor singuri sa-si gaseasca perechea ideala, iar cuplurilor de familisti sa intretina cu succes focul iubirii in camin. Celibatarii, femei sau barbati, vor avea momente placute, cu persoane deosebite si aventuri de care isi vor aminti cu placere.

In plan profesional, in prima parte a intervalului, desi nativii au parte de protectori, nu sunt foarte entuziasti in munca lor. Cea de a doua parte a lunii aduce insa mai multa daruire, dar si mai multe ocazii de imbunatatire a situatiei profesionale, deci si a situatiei materiale si vietii sociale. Nu vor lipsi oportunitatile diverse, care ii vor avantaja din plin in plan profesional pe nativii Leu.

Sanatatea va avea doua aspecte: in prima jumatate a lunii va fi marcata de oboseala, un sistem imunitar slabit si lipsa de vigoare; posibile imbolnaviri. In cea de a doua parte a lunii, nativii vor avea un tonus revigorat, mult mai multa energie si pofta de viata. Nici vorba de boli…

Banii si avantajele materiale vin din plin in a doua jumatate a lui iulie, odata cu Jupiter!

Horoscop Fecioara Luna Mai 2014

FECIOARA

Dragostea nativilor Fecioara va fi in iulie tandra, calma, duioasa si romantica. Intalnirile amoroase vor fi favorizate de participarea lor activa la viata sociala, intruniri, serate, petreceri etc., unde se pot infiripa relatii de dragoste pe gustul nativilor Fecioara, calde si incantatoare. Totusi este recomandat sa nu-si cladeasca sperante prea mari pana nu cunosc mai bine persoana vizata, pentru a nu avea dezamagiri. Si familistii au parte de o perioada calda si calma, ceea ce imbunatateste simtitor atmosfera in camin.

Profesiunea intra intr-o perioada mai mult decat promitatoare. Nativii muncesc cu spor si cu placere si totul merge “ca uns”. Comunicarea este excelenta, ca si relatiile cu sefii si colegii de serviciu. Succesele nu intarzie, caci astrele favorizeaza acest domeniu al vietii nativilor Fecioara.

Sanatatea se bucura de un tonus bun, de multa energie si vitalitate. Doar in ultima decada poate interveni o oarecare oboseala, ceea ce nu-i de mirare. Poate e timpul vacantei?..

Banii, fara sa fie in exces (dar cand sunt banii in exces?), sunt indestulatori. In orice caz nu vor lipsi, asta-i principalul.

Horoscop Balanta Luna Mai 2014

zodia-balanta

Dragostea, viata amoroasa a nativilor Balanta va fi in iulie foarte animata. Cei singuri vor avea parte de intalniri fructuoase, vor fi multe logodne si se vor infiripa multe relatii de dragoste. Unele relatii vor fi foarte animate, posibil chiar explozive, mai ales in primele doua decade ale lunii. La fel va fi si pentru familisti, unii vor avea o atmosfera calda si calma, altii vor avea certuri urmate de impacari. Ultima decada a lunii aduce o linistire a acestor framantari amoroase, lasand loc doar tandretei.

Viata profesionala va fi plina de succes. Soarele, Mercur si Venus au o influenta favorabila asupra acestui domeniu pentru nativii Balanta; idei ingenioase, actiuni intreprinse la locul si la timpul potrivit, drumuri finalizate benefic, contracte avantajoase, relatii utile, decizii bune si, in final, recunoastere publica si aprecieri mai mult decat favorabile, toate acestea vor fi in iulie ale nativilor Balanta.

Sanatatea se prezinta bine, iar pe masura ce inaintam in iulie, nativii se vor simti si mai bine. Nu sunt predispozitii pentru imbolnaviri sau alte evenimente neplacute. Dimpotriva.

Banii. Nici un moment nativii nu vor simti lipsa banilor, iar in partea a doua a lunii vor avea chiar castiguri mai mari.

Horoscop Scorpion Luna Mai 2014

zodia-scorpion

Dragostea nativilor Scorpion va cunoaste in iulie o oarecare schimbare: nu va mai fi profund senzuala si pasionala, ci va deveni mai delicata, mai interiorizata, mai spirituala. Accentele ardente se vor domoli, lasand loc introspectiei asupra naturii relatiei, sexul trecand in plan secund in favoarea tandretei si dorintei de intelegere a partenerului/partenerei. Aceasta schimbare va aduce un plus pozitiv vietii sentimental-erotice a nativilor Scorpion.

In plan profesional se anunta lucruri bune: iu iulie, Soarele si Jupiter, astrele benefice, confera nativilor zodiei tot ce le trebuie pentru a reusi in cariera, care va lua un trend ascendent. In mod special, cei ce lucreaza in mediul intelectual sau cu strainatatea vor fi avantajati. Dar, in general, toti nativii se bucura de bune auspicii profesionale.

Sanatatea va cunoaste un pic de oboseala, un pic de stres, dar, acestea cedeaza pe masura ce se apropie sfarsitul intervalului. Va fi bine.
Banii. Va fi o perioada fructuoasa din punct de vedere financiar, cu castiguri suplimentare si cu rezolvarea favorabila a unor probleme legate de banci sau alte institutii financiare.

Horoscop Sagetator Luna Mai 2014

zodia-sagetator

Dragostea nativilor Sagetator cunoaste o prima jumatate de luna absolut ardenta, focoasa, pasionala. Relatia celor singuri se infiripa repede si, uneori se consuma tot asa de repede. Dar nu in toate cazurile: unele dintre acestea devin stabile, durabile in timp. Toti si toate se bucura de o viata amoroasa reusita, deci si familistii. Cea de a doua parte a lunii devine mai calma, mai potolita, dar dragostea ramane.

Profesiunea cunoaste o activitate mai intensa, cu rezultate foarte bune, mai ales in primele doua decade, cand accentul se pune pe parteneriate, colaborari, asocieri, capabile a aduce mult succes in cariera nativilor Sagetator. Viata sociala le favorizeaza acestora viata profesionala.

Sanatatea. Tonusul slab de la inceputul lunii iulie, devine treptat mai puternic, mai ales incepand de la mijlocul lui iulie, cand Jupiter intra in Leu. Atat fizic, cat si psihic, nativii se vor simti excelent.

Banii. Va fi o perioada prospera pentru finantele nativilor Sagetator; banii vin din asocieri, colaborari, parteneriate, inclusiv cu parintii, partenerul/a de viata. Indeosebi, ultima decada a lunii aduce beneficii mari: bonusuri, cadouri sau redobandirea unor drepturi banesti.

Horoscop Capricorn Luna Mai 2014

zodia-capricorn

Dragostea. In iulie, viata amoroasa a nativilor zodiei pune accent pe cel sau cea de alaturi, fie ca acesta este sot sau sotie, iubit sau iubita. Cei singuri, de asemenea, vor cauta cu infrigurare perechea potrivita si multi o vor gasi. Toate cuplurile, tineri insuratei sau mai in varsta, cuplurile necasatorite proaspete sau mai vechi, cu totii vor avea parte de intelegere si dragoste. Nici urma de dragoste egoista in relatia lor.

Profesiunea este bine aspectata de Soare, Venus si Mercur, planete aflate intr-un aspect armonios cu guvernatorul Capricornului – Saturn. Astfel, in iulie, nativii Capricorn, care de obicei iubesc singuratatea, vor avea bune sanse lucrand in echipa, in colectivitate. Desigur, este posibil ca datorita calitatilor sale, nativul Capricorn sa devina liderul acelei echipe sau colectivitati si in acest caz exista sanse mari de avansare in cariera.

Sanatatea. Chiar de la inceputul lunii, nativii care au avut diverse suferinte in trecut vor simti o ameliorare neta. In general, sanatatea va fi buna in iulie si se imbunatateste pe zi ce trece.

Banii. Situatia financiara a nativilor Capricorn va cunoaste o certa imbunatatire, am spune chiar prosperitate, odata cu intrarea lui Jupiter in casa banilor lor. Banii vor incepe sa intre mai des si mai multi si asta va tine o buna perioada.

Horoscop Varsator Luna Mai 2014

zodia-varsator

Dragostea. Iulie va fi Luna lui Cuptor si in viata sentimental-erotica a nativilor Varsator. Sub toate aspectele sale, viata amoroasa va inflori: nu va lipsi romantismul, dar nici sexul pasional, nu vor lipsi florile si cinele romantice, dar si sexualitatea va fi satisfacuta din plin. Toate categoriile de nativii, femei sau barbati, singuri sau familisti vor avea parte de dragoste din plin; Venus si Soarele ii asigura de asta.

Profesiunea. Aceeasi Venus va fi extrem de favorabila pentru imaginea nativilor si afirmarea lor in plan profesional. Activitati diverse, sarcini bine indeplinite si in timp optim, constiinciozitate si daruire, vor fi fapte si calitati insuflate de bunul Soare, care faciliteaza promovarea in cariera si avansarea pe scara ierarhica. Nu ramane decat ca nativi sa profite de aceste aspecte favorabile.

Sanatatea. Este vremea talasoterapiei (cura heliomarina), a silvoterapiei (terapia arborilor) sau a kinetoterapiei (terapia prin miscare). Deci: la mare, la munte sau la plimbare, pentru sanatatea dvs.

Banii. Situatia financiara va fi direct proportionala cu efortul depus in munca si cum se pare ca ati muncit bine, veti si castiga bine.

Horoscop Pesti Luna Mai 2014

zodia-pesti

Dragostea. Luna iulie va fi un regal amoros pentru nativii Pesti. Isi dau mana pentru a facilita aceasta situatie placuta trei planete importante: Soarele, Jupiter si Venus, ceea ce inseamna mult noroc in dragoste si o viata sentimental-erotica plina de satisfactii. Chiar daca relatiile care se leaga acum nu duc neaparat la casatorie, cei singuri vor ramane cu amintiri frumoase si… vor merge inainte.

In plan profesional, este posibil ca nativii sa nu fie atat de norocosi in prima parte a intervalului (sau poate vor fi in concedii sau vacante), dar lucrurile se schimba in a doua jumatate a lunii. Se simte o revigorare, noi forte, mai mult entuziasm si in consecinta, mai multe aprecieri si recunoasteri.

Sanatatea este excelenta si permite nativilor sa aiba activitati variate, sport, munca, sex, distractii.

Banii sunt suficienti in prima jumatate alunii, dar in a doua jumatate situatia financiara se imbunatateste simtitor, odata cu munca depusa si proportional cu aceasta.

Filed in: Horosop Tags: , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Horoscop lunar: horoscopul lunii Mai 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii Mai 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!
Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!
REZULTATE SIMULARE BAC 2014. La limba română 52,8% dintre ei au obţinut note peste 5 REZULTATE SIMULARE BAC 2014. La limba română 52,8% dintre ei au obţinut note peste 5
Horoscop lunar: horoscopul lunii martie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii martie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |