FRUMUSEŢEA EXISTĂ ŞI ÎN SCAUN CU ROTILE ( VEZI VIDEO ). CELE MAI FRUMOASE FEMEI DIN ROMANIA

magda-coman1-truezone.ro

Frumuseţea există dincolo de mentalităţi şi de necazuri. Purtată cu demnitate şi cu graţie, frumuseţea poate fi perfectă şi în scaun cu rotile.

12 fete imobilizate în scaune cu rotile au urcat pe scenă și au defilat în cadrul proiectului Atipic Beauty. Evenimentul este la ce-a de-a doua ediție, iar organizatorii vor că persoanele cu dizabilități să fie privite cu alți ochi.

Acest concept a fost inițiat de Magda în vârstă de 29 de ani, fost manechin, care în urma unui accident a ajuns în scaunul cu rotile. Dar nu s-a dat bătută și și-a continuat cariera în Germania, iar acum s-a întors în țară, cu multe speranțe.

„Pentru că am avut această oportunitate și am trăit câțiva ani într-o țară unde mentalitatea era altfel, mi-am dorit să revin în România și să schimb ceea ce lipsește la noi”, a explicat Magda Iuliana.

Tinerele aflate în aceeași situație au fost încântate de idee și s-au alăturat proiectului, iar scopul celor 12 modele care au urcat pe scenă în scaunul cu rotile a fost atins.Magda vrea ca în viitor să organizeze astfel de evenimente și în alte orașe din România, la care să ia parte cât mai multe persoane cu dizabilități.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=aMLeG-95pLA]

Filed in: Evenimente, Evenimente, Lifestyle, Social
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |