Facebook – un nou VIRUS pe reteaua de socializare. VEZI cum se manifesta si cum sa te feresti de el!

facebookPeste 1.000 de utilizatori Facebook au fost păcăliţi să acceseze un link care descarcă un virus extrem de periculos. 90% dintre cei afectaţi sunt din România.

Potrivit Bitdefender, mesajele care conţin virusul promit poze sau filme cu prietenii utilizatorului în ipostaze indecente sau imagini nud cu aceştia: „Video privat al lui X”, ”Imagini cu X dezbrăcat” sau „video XXX cu…”.

Dacă acesează acel link, utilizatorul ajunge pe un fals site Youtube, unde este anunţat că Flash Player s-a blocat şi trebuie descărcată o versiune mai recentă.

facebook-trojanÎn momentul în care utilizatorul vrea să instaleze această versiune, virusul de tip troian se multiplică.

Virusul descarcă apoi o externsie de browser care postează automat mesajele pe pagina de Facebook a utilizatorului în numele lui şi îi accesează fotografiile.

Pentru ca mesajul să pară mai credibil, el este prezentat ca având foarte multe accesări pe YouTube şi clasificat ca interzis minorilor.

Filed in: Retele Sociale, Social Tags: , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

De ce dispar LIKE-urile la paginile de Facebook De ce dispar LIKE-urile la paginile de Facebook
Facebook schimbă regulile – VEZI despre ce este vorba! Facebook schimbă regulile – VEZI despre ce este vorba!
Virusul EBOLA avanseaza rapid in Africa. OMS anunta o crestere dramatica a cazurilor de Ebola in ultimele saptamani. Virusul EBOLA avanseaza rapid in Africa. OMS anunta o crestere dramatica a cazurilor de Ebola in ultimele saptamani.
BITDEFENDER NE AVERTIZEAZA:  Volumul de viruși va depăși 250 de milioane de exemplare pe parcursul lui 2014. RETELELE SOCIALE VOR FI CELE MAI VIZATE BITDEFENDER NE AVERTIZEAZA: Volumul de viruși va depăși 250 de milioane de exemplare pe parcursul lui 2014. RETELELE SOCIALE VOR FI CELE MAI VIZATE

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |