EUROVISION 2014. Iata cum arata Conchita Wurst, cand era barbat… FOTO – VIDEO

eurovision-2014-conchita-wurstEUROVISION 2014. Conchita Wurst a reprezentat una dintre cele mai controversate si non-conformiste aparitii pe scena de la EUROVISION, iar asta pentru ca desi s-a inscris la concurs cu nume de femeie, reprezentantul Austriei este in realitate barbat si il cheama Tom Neuwirth
In varsta de 24 de ani, castigatorul EUROVISION 2014 a aparut pentru prima data in lumina reflectoarelor in 2006, atunci cand a ocupat locul 2 la un concurs de talente din Austria – Star Mania. Dupa aceasta evolutie, Tom a intrat intr-un colt de umbra. A revenit in lumea show-bizz-ului in 2011 cu un nou look si cu un alt nume – Conchita Wurst.

Intr-un interviu acordat presei din Austria, castigatorul EUROVISION 2014 a spus ca intra in pielea personajului atunci cand se machiaza si se imbraca ca o femeie, mai exact se poarta ca atare. Mai mult, foloseste chiar si toaleta femeilor atunci cand este Conchita Wurst. in viata de zi cu zi, castigatorul EUROVISION 2014 este Tom, iar pe Conchita o foloseste doar in spectacole.

Nu este prima oara cand Conchita a intrat in aceasta competitie muzicala. Anul trecut, Conchita nu a ajuns in etapa internationala, deoarece nu a trecut de etapa nationala din Austria.

Castigatorul EUROVISION 2014 se declara ca fiind un militant impotriva discriminarii minoritatilor sexuale. „Cum te-ai simti daca prietenii, cunostintele, copiii si colegii tai ar fi abuzati in acest sens? Sunt sigur ca peste tot exista oameni ‘diferiti’. Voi continua sa lupt impotriva discriminarii si pentru toleranta. in secolul XXI fiecare persoana are dreptul sa traiasca asa cum isi doreste, atat timp cand nu il afecteaza pe cel din jurul lui. Din cate stiu nu am facut rau nimanui”, a declarat Conchita Wurst.

Mai jos puteti vedea o serie de fotografii cu castigarul EUROVISION 2013 inainte de participarea la concursul international de muzica.

conchi-2 conchi-1 conchi

 

Sursa: Gandul

 

Filed in: Eurovision 2014 Tags: , , ,
sensodays.ro

You might like:

Videoclipul care va reprezenta Romania la Eurovision 2014 – VIDEO Videoclipul care va reprezenta Romania la Eurovision 2014 – VIDEO
EUROVISION 2014, incep selectiile nationale, Romania va participa in a doua semifinala. Vezi alaturi de cine si cum te poti inscrie! EUROVISION 2014, incep selectiile nationale, Romania va participa in a doua semifinala. Vezi alaturi de cine si cum te poti inscrie!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |