Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României

crinantonescuPreşedintele PNL, Crin Antonescu, vrea să facă o alianţă astfel încât social-democraţii să nu câştige alegerile prezidenţiele. „Trebuie să facem tot ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României”, a declarat liderul liberal într-o intervenţie la un post de televiziune.

Președintele PNL a declarat că „ toate partidele care sunt în acest moment în opoziţie şi despre care nu întrezărim să devină şi ele anexe ale PSD-ului cum s-a întâmplat cu UNPR-ul şi alţii, pot să fie parteneri de discuţie„.

Dilema acestor alegeri prezidenţiale de la sfârşitul acestui an este dacă ele vor fi pro sau contra Traian Băsescu, aşa cum crede Ponta şi cum vrea domnul Ponta să-i facă pe români să creadă, sau dacă vor fi pro sau contra „toată puterea la PSD”, aşa cum mi se pare mie că este real” a completat liderul liberal.

În concluzie, fostul copreședinte USL și partener la PSD a spus că „indiferent câte lucruri îi despart pe cei care nu sunt astăzi cu PSD, cred că este o chestiune de raţionalitate politică şi de instinct de conservare democratică să facem tot ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României

Sursa: Realitatea.net

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , ,
sensodays.ro

You might like:

Ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale 2014 Ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale 2014
Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO! Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO!
Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat! Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat!
Partidul lui Tariceanu este de stanga!!! – PLR este subventionat de Sebastian Ghita, deputatul PSD Partidul lui Tariceanu este de stanga!!! – PLR este subventionat de Sebastian Ghita, deputatul PSD

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |