Crin Antonescu, il ATACA dur pe Ponta si adreseaza ironii la adresa USD – VEZI despre ce este vorba!

Crin-AntonescuDupa miscarea PSD de infiintare a USD – practic, un USL fara PNL – , liderul liberal Crin Antonescu a lansat o serie de mesaje “malitioase”, dupa cum el insusi le eticheteaza, cu bataie foarte lunga.

Invitat la Romania TV, Crin Antonescu a trecut in revista o serie de momente imputabile politic premierului Victor Ponta, inclusiv formula electorala USD.

“Nu eu a doua zi, după o victorie copleșitoare, nu eu m-am dus să închei cu Traian Băsescu un pact, nu eu a doua zi, după ce 7 milioane jumătate de oameni au votat pentru Guvern, m-am dus să-mi dea Barroso (președintele Comisiei Europene – n.r.) lista de comenzi ca la chelneri. Nu eu am făcut aceste lucruri, deci nu împotriva mea se poate îndrepta suspiciunea că ne batem joc de milioane de voturi ca să-l pun pe Traian Băsescu prim-ministru. Înțelegeți cam cum vine?”, a declarat Crin Antonescu.

Referitor la “coalizarea” celorlalte trei formatiuni din USL in Uniunea Social Democrata, Antonescu s-a aratat mai degraba amuzat, amintind ca „PC se ascunde dupa PSD, iar PSD incearca sa isi ascunda numele sub USD”.

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Ponta: Canada relaxează regimul de vize pentru români din 2016 Ponta: Canada relaxează regimul de vize pentru români din 2016
Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO! Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO!
Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat! Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat!
Partidul lui Tariceanu este de stanga!!! – PLR este subventionat de Sebastian Ghita, deputatul PSD Partidul lui Tariceanu este de stanga!!! – PLR este subventionat de Sebastian Ghita, deputatul PSD

One Response to "Crin Antonescu, il ATACA dur pe Ponta si adreseaza ironii la adresa USD – VEZI despre ce este vorba!"

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |