COD ROSU DE VISCOL SI NINSORI ABUNDENTE IN 6 JUDETE. Guvernul declara stare de alerta in 7 judete

Valabila intre orele: 15:00 – 22:00

Judeţele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea.
intensificări ale vântului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită şi troienită, vizibilitate redusă spre zero. Observaţii: până la ora 12, în toată zona avertizată, vântul şi ninsoarea au fost în intensificare progresivă.

harta codurile romania miercuri 29 ianuarie

 

 

Te-ar mai putea interesa:

 

Cum e vremea in zona ta ? Comenteaza alaturi de noi evolutia vremii in localitatea de unde esti

Filed in: Flux de stiri Tags: , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

VIN GERURI. Prognoza ANM ne arata ca dupa episodul de ninsoare de Miercuri, vom avea temperaturi de -17 grade C. VEZI PROGNOZA! VIN GERURI. Prognoza ANM ne arata ca dupa episodul de ninsoare de Miercuri, vom avea temperaturi de -17 grade C. VEZI PROGNOZA!
Grosimea stratului de zapada in tara. Vezi evolutia pe zile in toate zonele tarii Grosimea stratului de zapada in tara. Vezi evolutia pe zile in toate zonele tarii
AVERTIZARE NOWCASTING: COD ROSU, ninsoare abundenta si viscol in judetele vizate. VEZI CARE SUNT ACESTEA! AVERTIZARE NOWCASTING: COD ROSU, ninsoare abundenta si viscol in judetele vizate. VEZI CARE SUNT ACESTEA!
Grosimea stratului de zapada in tara si indicele de racire in 25.01.2014 la ora 23:59. VEZI HARTA cu grosimea zapezii in zona ta Grosimea stratului de zapada in tara si indicele de racire in 25.01.2014 la ora 23:59. VEZI HARTA cu grosimea zapezii in zona ta

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |