Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal

echipa-nationala-de-fotbal-a-romanieiRomânia a pierdut fara drept de apel, meciul din Polona, scor 1-3, iar șansele echipei noastre, de a mai prinde locul 2 sunt foarte mici.

Cu patru etape înainte de finalul preliminariilor, Romania se afla pe locul 6, cu 6 puncte, cu 4 puncte mai putin decat Muntenegru și Danemarca, echipe care au 10 puncte si care au sanse mult mai mari sa ocupe locul doi, loc ce va duce la barajul pentru calificarea l campionaul mondial de Fotbal din Rusia din 2018.

Contracandidatele noastre s-au impus categoric, in meciurile disputate, in grupa de calificare din care face parte si echipa noastra, astfel, Danemarca s-a impus cu 3-1 în Kazahstan, iar Muntenegru a demolat-o pe Armenia pe teren propriu, scor 4-1.

Pentru a mai spera la o calificare, echipa Romaniei trebuie sa castige toate celelalte meciuri si sa spere ca contracandidatele se vor impiedica in meciurile din grup. Poti gasi mai multe informatii aici

Primul hop este Muntenegru, meci care se va desfasura pe 4 septembrie in capitala Muntenegru si care, in caz de victorie, ne poate da o sansa mare la calificare. Chiar daca Danemarca joaca cu Kazahstan, meci care, practic, este unul deja castigat de echipa daneza. Insa va urma meciu din Muntenegru pentru Damenarca, meci pe care-l poate pierde, astfel Romania, daca invinge Armenia, are sanse mari sa se apropie, inainte de ultimul meci direct cu danemarca la doar 1 punct de cele 2 contracanditate.

Ultima etapa va pune, fata in fata, Danemarca si Romania, dar si Muntenegru-Polonia. Astfel ca Daca echipa noastra reuseste sa castige in danemarca, avem nevoie de sprijinul polonezilor care nu trebuie sa piarda in Muntenegu.

Astfel, echap noastra, resieste sa treaca pe locul 2, cu 2 puncte peste Danemarca si cu 1 sau 2 peste Muntenegru (depinde de rezultatul dintre Muntenegru si polonia.

Insa pana una alta, pe 1 septembrie ne asteapta meciul Romania – Armenia, un meci facil, in principiu, pentru echipa noastra, avand in vedere rezultatul din tur, cand tricolorii au invins cu scorul de 5-0 in deplasare.

Daca echipa lui Christoph Daum va reusi sa se adune si sa joace asa cum ne dorim cu totii, atunci putem spera ca Romania sa se califice la Capionatul Mondial de Fotbal din Rusia din 2018.

In caz contrar, sigur il va astepta demisia pe Christoph Daum

Filed in: Fotbal Tags: ,
sensodays.ro

You might like:

Prinţul Charles: „Românii? Ne pot învăţa câteva lucruri”, Citeaza Daily Mail Prinţul Charles: „Românii? Ne pot învăţa câteva lucruri”, Citeaza Daily Mail
Seful SRI George Maior iese la raport! Ce spune despre CORUPTIE: „este o amenintare la adresa securitatii nationale” Seful SRI George Maior iese la raport! Ce spune despre CORUPTIE: „este o amenintare la adresa securitatii nationale”
Replica grupului francez de la RENAULT: S-a investit peste 2 miliarde euro, dar evoluţia infrastructurii este determinantă pentru proiectele viitoare! Replica grupului francez de la RENAULT: S-a investit peste 2 miliarde euro, dar evoluţia infrastructurii este determinantă pentru proiectele viitoare!
România, „un paradis agricol“ dar nu isi explica de ce importam mere din Polonia – Vezi ce spune ambasadorul Frantei la Bucuresti România, „un paradis agricol“ dar nu isi explica de ce importam mere din Polonia – Vezi ce spune ambasadorul Frantei la Bucuresti

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |