ATAC DUR din partea lui Traian Basescu – Victor Ponta şi Crin Antonescu „iresponsabili şi rău intenţionaţi”

traian-basescu-presedintePreşedintele Traian Băsescu a susţinut, astăzi, o declaraţie de presă în care a comentat ruperea USL şi a adus critici dure celor doi lideri de partide, Crin Antonescu şi Victor Ponta, pe care îi consideră iresponsabili şi rău intenţionaţi.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că a fost de acord să semneze imediat decretul de numire ai miniştilor interimari, aceasta fiind un semn de stabilitate politică.

Chiar dacă, cel puţin din punct de vedere insitituţional, lucrurile par să se aşeze, preşedintele subliniază că situaţia nu este nicidecum liniştitoare.

În acest moment, Guvernul României are 9 ministere din 17 ocupate de interimari, ceea ce înseamnă un guvern instabil„, spune Traian Băsescu. Acesta îşi exprimă speranţa că, pe 4 martie, guvernul Ponta III va trece de votul Parlamentului.

În ceea ce priveşte criza din USL, şeful statului apreciază că aceasta a fost mai mult un joc al celor doi lideri ai Alianţei Social Liberale.

Dacă este ceva ce mă deranjează este că sunt atât de mărunţi cei doi lideri Crin Antonescu şi Victor Ponta încât au simţit nevoia să facă un joc despre cine comunică cu preşedintele şi au spus că de acea s-a ajuns la ruperea USL. Eu comunic instituţional cu toţi, inclusiv cu Zgonea. M-au amuzat cum au dat vina pe mine„, a explicat Traian Băsescu.

În perioada asta de când se chinuie şi unii şi alţii să arate cine e vinovat că se rupe USL, am avut timp reflecţie„, a adăugat acesta.

Traian Băsescu spune că s-a întrebat retoric ce s-ar fi întâmplat dacă în perioadele de vârf de criză în România, la şefia Guvernului s-ar fi aflat „altcineva decât Emil Boc, o persoană responsabilă„.

A fost o sansă pentru România că oameni de proastă calitate ca Victor Ponta şi Crin Antonescu nu au fost atunci la guvernare. Atunci s-ar fi îngropat România. Oameni lipsiţi de reponsabilitate care, prin disputa lor au pus-o în dificultate intr-o perioadă de criză în regiune. Ce s-ar fi intâmplat dacă aceşti oamnei erau în timpul crizei economice, dacă acum în timpuri mult mai bune ei nu au fost capabili„, a spus şeful statului.

Ca o concluzie, acesta a afirmat: „Îi compătimesc pentru faptul că deţin funcţii şi nu au reuşit să se ridice la înălţimea funcţiilor lor„.

Te-ar mai putea interesa:

USL s-a rupt! PNL a decis iesirea de la guvernare

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Ponta: Canada relaxează regimul de vize pentru români din 2016 Ponta: Canada relaxează regimul de vize pentru români din 2016
Traian Basescu PROMITE DEZVALUIRI despre angajatii TRUSTULUI INTACT – ANTENA 3 Traian Basescu PROMITE DEZVALUIRI despre angajatii TRUSTULUI INTACT – ANTENA 3
Legea dronelor a fost promulgata de Presedintele Traian Basescu Legea dronelor a fost promulgata de Presedintele Traian Basescu
Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |