Ai laptop Vaio? VEZI avertismentul celor de la Sony pentru acest tip de laptop!

laptop VaioSony cere clienţilor să nu utilizeze modele de laptop Vaio, din cauza supraîncălzirii bateriei

Gigantul japonez în domeniul electronic Sony a îndemnat vineri posesorii de laptopuri din seria Vaio Fit 11A să „înceteze imediat” să le utilizeze, din cauza unei proleme la baterie.

Există un risc de supraîncălzire a bateriei, care ar putea avaria o parte a calculatorului„, a anunţat grupul într-un comunicat.

Aproximativ 25.905 de unităţi au fost livrate, până în prezent, la nivel mondial, a precizat un purtător de cuvânt.

Cerem clienţilor să-şi oprească imediat laptopul, să scoată cablul din priză şi din computer şi să înceteze să-l folosească„, a scris Sony în comunicat.

Tocmai studiem controlarea şi repararea gratuită a produselor afectate„, a adăugat grupul, care este pe cale să înregistreze numerele de serie potenţial vizate.

Informaţii noi, detaliate, vor fi furnizate în săptămânile următoare„, a precizat grupul.

Potrivit unui purtător de cuvânt, bateriile vizate nu sunt modele Sony, ci au fost furnizate de grupul Panasonic-Sanyo, unul dintre cei doi cei mai mari producători de acumulatori de tip litiu-ion la nivel mondial.

Vaio Fit 11A este un nou model de laptop „multi-flip„, a cărui particularitate constă în faptul poate fi transformat în tabletă, ercanul putând să fie suprapus peste tastatură.

Sony propune aceste modele şi în România, pe site.

Filed in: Hardware, IT Tags: , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |