Afirmaţia lui Băsescu privind pierderea asamblării Dacia este o tâmpenie, o inconştienţă sinistră. Vezi cine face aceasta declaratie!

DaciaAfirmaţia preşedintelui Băsescu potrivit căruia nefinalizarea Coridorului IV paneuropean va duce la pierderea asamblării Dacia la Piteşti reprezintă o „inconştienţă sinistră, o tâmpenie„, a spus premierul Ponta, adăugând că a fost asigurat chiar de şeful grupului Renault de continuarea investiţiei.

 „M-am întâlnit de curând cu preşedintele grupului Renault şi a spus foarte clar că investiţiile în România se dezvoltă. Acum, dumneavoastră îl credeţi pe preşedintele Renault sau pe sinistrul noştru preşedinte„, a spus Ponta jurnaliştilor, întrebat, la Forumul de afaceri Franţa-Europa de Sud-Est, organizat la Bucureşti, cum comentează declaraţia preşedintelui legată de uzinele Dacia.

Ponta a asigurat că Guvernul lucrează la îmbunătăţirea infrastructurii rutiere şi că are încredere în ce spune preşedintele Renault, nu în ce „mai aruncă, într-o chestie strict politică, Băsescu„.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-o emisiune difuzată luni de postul Look Tv, că nefinalizarea Coridorului IV paneuropean va duce la pierderea asamblării de la Piteşti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din Maroc.

Te-ar mai putea interesa:

Este posibil ca România să piardă unul dintre simbolurile sale naţionale. DELARATIE facuta chiar de catre Traian Basescu – VEZI despre ce este vorba!

 

Care este parerea ta? Cum comentezi?

 

Filed in: Economie Tags: , , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO! Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO!
Ponta: „Ne paste un razboi”, Basescu raspunde: „Afirmatii facute cu lejeritate, in campanie prezidentiala” Ponta: „Ne paste un razboi”, Basescu raspunde: „Afirmatii facute cu lejeritate, in campanie prezidentiala”
SONDAJ DE OPINIE! Asistam in aceasta seara la ruperea USL ? SONDAJ DE OPINIE! Asistam in aceasta seara la ruperea USL ?
Replica grupului francez de la RENAULT: S-a investit peste 2 miliarde euro, dar evoluţia infrastructurii este determinantă pentru proiectele viitoare! Replica grupului francez de la RENAULT: S-a investit peste 2 miliarde euro, dar evoluţia infrastructurii este determinantă pentru proiectele viitoare!

One Response to "Afirmaţia lui Băsescu privind pierderea asamblării Dacia este o tâmpenie, o inconştienţă sinistră. Vezi cine face aceasta declaratie!"

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |