VREME ASPRA IN SUDUL TARII – Autostrazile A1, A2 si A3 inchise. Zeci de drumuri nationale blocate

drumuri_blocate_de_viscolCNADR a transmis un comunicat de presa, la ora 12:30 prin care ne informeaza de situatia circulatie pe drumurile publice. Astfel Autostraile A1, A2 si A3 sunt inchide incepand cu ora 12:30 din cazua viscolului si a vizibilitatii extrem de reduse. 

Comunicatul CNADR:

COMUNICAT DE PRESĂ
-25.01.2014-
Ora 12:30

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, începând cu ora 12:30, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusă, circulaţia rutieră va fi închisă pe autostrăzile A1 Bucureşti –
Piteşti şi A3 Bucureşti – Ploieşti. Rutele ocolitoare recomandate sunt:

  • Pentru A1 Bucureşti – Piteşti: DN7 (Bucureşti – Titu – Găeşti -Piteşti);
  • Pentru A3 Bucureşti – Ploieşti: DN 1 (Bucureşti – Ploieşti).
  • Incepând cu ora 11:30, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusă, circulaţia rutieră va fi închisă pe ambele sensuri de deplasare de pe autostrada A2, sectorul cuprins între Bucureşti şi Drajna, respectiv km 9+500 – 105+300. Rutele ocolitoare recomandate sunt:

– Bucuresti – DN 3 – Lehliu – DN 3A – Drajna;
– Drajna – DN 3A – Lehliu – DN 3 – Bucuresti.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

De asemenea, rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina
de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale), cât şi de la Dispeceratul DRDP Bucureşti (021-318.66.97).

Filed in: Flux de stiri Tags: , , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

COD ROSU DE VISCOL SI NINSORI ABUNDENTE IN 6 JUDETE. Guvernul declara stare de alerta in 7 judete COD ROSU DE VISCOL SI NINSORI ABUNDENTE IN 6 JUDETE. Guvernul declara stare de alerta in 7 judete
VIN GERURI. Prognoza ANM ne arata ca dupa episodul de ninsoare de Miercuri, vom avea temperaturi de -17 grade C. VEZI PROGNOZA! VIN GERURI. Prognoza ANM ne arata ca dupa episodul de ninsoare de Miercuri, vom avea temperaturi de -17 grade C. VEZI PROGNOZA!
Grosimea stratului de zapada in tara. Vezi evolutia pe zile in toate zonele tarii Grosimea stratului de zapada in tara. Vezi evolutia pe zile in toate zonele tarii
AVERTIZARE NOWCASTING: COD ROSU, ninsoare abundenta si viscol in judetele vizate. VEZI CARE SUNT ACESTEA! AVERTIZARE NOWCASTING: COD ROSU, ninsoare abundenta si viscol in judetele vizate. VEZI CARE SUNT ACESTEA!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |