VIDEO! DEZASTRU evitat in ultimul moment, acum cateva zile. Doua avioane aproape de a se ciocni pe aeroportul din Barcelona.

dezastru aviatic evitat barcelona

Aeroportul din Barcelona a fost la un pas de un accident aviatic, cand doua avioane s-au intersectat pe pista, scrie The Guardian.

Un avion Airbus 340 a traversat una din pistele aeroportului spaniol El Prat din Barcelona, cand o aeronava ruseasca Boeing 767 efectua manevra de aterizare.

Pilotul Boeing 767 a actionat rapid si a ridicat avionul la cativa metri de a atinge pista, ca mai apoi sa aterizeze in conditii de siguranta. In cele 2 avioane se aflau peste 500 persoane, care in cazul unui impact, cu o viteza de peste 500 km/ora, probabil ar fi decedat aproape instantaneu, iar cele 2 avioane ar fi luat foc.

Se pare ca, greseala apartine unui angajat al aeroportului, un dirijor de trafic, care nu a estimat corect timpii intre aterizarea si decolarea celor 2 aeronave.

Filed in: Flux de stiri, Mapamond Tags: , , ,
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |