USL se rupe !? – PONTA: Antonescu şi-a minţit colegii. ANTONESCU: Nu îi permit lui Victor Ponta o asemenea îndrăzneală!

antonescu_ponta_truezone.ro

16:10- Update: CRIN: „Daca scandalul continua, USL se rupe!”

Update: Ponta: Poate o da Dumnezeu şi de la PNL ceva bun pentru oameni

Update: PSD face presiuni asupra lui Ponta, sa rezolva problema „CRIN”

Update: Antonescu: „In conditiile acestea va fi foarte greu sa mergem mai departe!!!!”

Update: Antonescu: „Eu spre deosebire de „altii” nu am fost dovedit mincinos”

PONTA: Dacă stenogramele privind legea amnistiei care au apărut, recent, în presă, sunt adevărate, Crin Antonescu „şi-a minţit colegii”

[sam id=”1″ codes=”true”]

ANTONESCU: Nu îi permit lui Victor Ponta o asemenea îndrăzneală! Crin Antonescu:  „Nu îi permit lui Victor Ponta o asemenea îndrăzneală! Am căutat să fiu cât mai puţin acid, să restabilesc adevărul, fără să spun multe lucruri despre adevăruri despre Victor Ponta. Acest atac lipsit de bună cuviinţă din partea lui Victor Ponta ne pune într-o situaţie dificilă. PNL se află la guvernare nu printr-o înţelegere între mine şi Victor Ponta. Se află la guvernare în consecinţa votului dat de români în formula USL. Sunt profund afectat când un om pe care l-am susţinut să devină prim-ministru are un asemenea comportament. Anumite decizii ale PSD, unilaterale, mi-au dat sentimentul că forţează nişte hotărâri pe care nu le-am discutat şi nu sunt în programul de guvernare. Comentariile domnului Ponta despre Ministerul Culturii au fost corecte, dar în acelaşi timp, a luat act de propunerea noastră. Ne va fi greu să mergem mai departe, nu pot să rup o alianţă pentru că nu mai am încredere într-un om”.

„Până marţi nu am ştiut nimic despre modificările la Codul Penal. Dacă stenogramele sunt adevărate, Antonescu şi-a minţit colegii. Nu ar fi prima dată când Antonescu le spune ceva colegilor şi nouă altceva. Antonescu a propus ca Guvernul să-şi asume răspunderea pe Legea amnistiei, dar am refuzat. Am fost cel puţin 12 persoane când s-a decis ca proiectul să fie votat de Parlament”, a spus Victor Ponta.

Reamintim că, într-o înregistrare apărută, recent, în presă, preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus colegilor de partid că Victor Ponta i-ar fi propus să dezaprobe public Legea graţierii şi a amnistiei, dar să o voteze în plen.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, în şedinţa de vineri a conducerii PNL, că a discutat cu premierul Victor Ponta iar acesta a venit cu „o idee stupidă”, şi anume ca liderii USL şi miniştrii să se pronunţe împotriva legii privind amnistia, dar proiectul să treacă în Parlament, notează „Gândul”.

Într-o notă a articolului se face referire la o înregistrare audio din şedinţa de vineri a conducerii liberalilor, în care Crin Antonescu spune explicit: „Premierul a insistat, pornind de la aceeaşi idee cu care a insistat şi în Cazul Roşia Montană, o idee stupidă, şi anume că se poate foarte bine ca domnia sa să spună că nu e de acord, că anumiţi miniştri să spună că nu e bine, că eu ca lider politic din anumite raţiuni nu sunt de acord, dar, ce sa vezi, în Parlament trece legea”.

 

Sursa: Realitatea.net

Filed in: Flux de stiri, Politica, Politica Interna
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |