UN ULTIM OMAGIU ADUS PILOTULUI ADRIAN IOVAN SI AURELIEI ION OFITER-STUDENT LA INSTITUTUL MEDICO-MILITAR BUCURESTI

1559657_745379175474129_1444203388_nIn astfel de momente, pana si cuvintele sunt tardive si neputincioase de a alina suferinta celor care isi plang la capataiul cosciugului, persoanele dragi, decedate intr-un accident aviatic ce a avut loc in Pasul Ursoaia, judetul Cluj, unde si-au pierdut viata doua suflete nevinovate.
O pierdere greu de scris si comparat in cuvinte, o pierdere uriasa in primul rand pentru familii, o pierdre uriasa pentru noi, societatea romaneasca si nu in ultimul rand a medicinei militare, prin pierderea celei care a fost, Sublocotenent Aurelia Ion, ofiter-student in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. Un inger de fata, plecata dintre noi mult prea prematur, care s-a implicat voluntar in mai multe activitati pe linie medicala precum si pentu aviatia romana, prin pierderea celui care a fost Capitan in rezerva, pilot Adrian Iovan.

iovan-pilotAdrian Iovan s-a nascut pe 8 iulie 1958 si era unul dintre cei mai experimentati piloti din Romania. De-alungul carierei sale Adrian Iovan a fost la carma unor avioane precum  IL 18, AN 24, BN 2, dar si uriasele Boeing-uri 737, avand o experienta de peste 16.000 de ore de zbor.

In momentul in care Adrian Iovan a inceput o relatie cu celebra creatoare de moda, Romanita Iovan, acesta a captat atentia presei, iar viata sa a inceput sa devina cunoscuta si publicului. Un incident nefericit, petrecut in anul 2005, il aduce din nou pe Iovan pe prima pagina a ziarelor, de aceasta data fiind suspect de crima, dupa ce a impuscat mortal un hot care incerca sa patrunda in locuinta familiei sale. Pilotul a fost absolvit de orice vina de instanta, fapta sa fiind considerata legitima aparare.

Divortul de Romanita Iovan a fost un eveniment peste care Adrian Iovan a trecut cu greu, dar in acelasi timp l-a si acceptat, incercand sa-si continuie viata linistit. A iesit ulterior la pensie si la scurt timp a inceput sa aiba probleme financiare, datorita unor modificari facute de statul roman, care i-au micsorat pensia cu 80%. Incercand sa isi intretina copiii, Adrian Iovan a inceput sa lucreze din nou si era pilot la o companie privata.

Trupul neînsufleţit al pilotului a fost dus joi la capela „Sântul Ilie” din Capitală (strada Sfântul Ilie nr. 5, Sector 4), unde va rămâne până vineri la ora 13.00 când va avea loc înmormântarea. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face joi la biserica „Sântul Ilie”.

aurelia-ionAurelia Ion a ajuns, din pacate, in atentia noastra printr-un eveniment tragic. In accidentul aviatic in care a fost implicat si pilotul Adrian Iovan, Aurelia a murit in asteptarea echipajelor de salvare. Ii placea sa ajute oamenii si incerca sa faca asta mereu, tocmai de aceea a decis sa plece impreuna cu echipajul medical in avionul care i-a luat viata.

Aurelia avea 23 de ani si era ofiter-student in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti isi dorea sa ajunga un medic de renume. Din pacate visul ei s-a oprit pentru totdeauna  in ziua de 20 ianuarie 2014.

Atat profesorii ei cat si colegii spun despre Aurelia Ion ca era o studenta de exceptie, care nu se dadea la o parte de la nicio provocare, tocmai de aceea a fost aleasa sa participe ca voluntar la aceasta misiune de transplant.

Aurelia Ion (23 de ani), studenta la Institutul Medical Militar din Bucureşti care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic, va fi înhumată, azi, în Cimitirul Militar Ghencea III.

 

DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE!

omagiu-adrian-iovan-si-aurelia-ion

Detaliile accidentului aviatic: Un avion medical, cu 7 pasageri la bord, s-a prabusit in Muntii Apuseni. Sute de sateni, jandarmi si salvamontisti participa la cautarea si salvarea pasagerilor

 

 

Filed in: Local, Social Tags: , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |