Ultimul sondaj PSD aduce fiori in tabara lui PONTA!

Ponta si Iohanis in turul 2

In ultimul sondaj realizat ieri, de catre casele de sondare PSD, dupa cele doua dezbateri televizate, arata ca diferenta dintre cei doi candidati pentru Cotroceni s-a redus dramatic.

Daca conform CCSCC, Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt la egalitate perfecta (50% – 50%), situatie pe care nu am mai intalnit-o in niciun sondaj dat publicitatii in turul II al alegerilor din 2014, stiindu-se ca este o casa de sondaje apropiata liberalilor, iar CSCI il dadea castigator pe Ponta la o dferenta mare, atunci ultimul sondaj, realizat ieri de PSD, a indus fiori reci si o teama ca vor pierde alegerile.

Cititi si: Alegeri Prezidentiale turul 2. Ghidul alegatorului in 16.11.2014

Surse din cadrul PSD sustin ca liderii partidului sunt socati dupa ce au vazut rezultatele sondajului, mai ales ca au recurs la toate masurile posibile – pomeni, vizite in tara si in strainatate etc.

51% la 49%, asa arata, in acest moment, cifrele care le dai fiori pesedistilor, cu atat mai mult cu cat se anunta o prezenta foarte buna la vot.

Analistii spun ca o prezenta la vot de peste 57-58 % il avantajeaza pe Iohannis, pe cand prezenta redusa il avantajeaza pe Ponta.

In acest moment, intentia de vot a trecut de 55-56%.

Filed in: Alegeri Prezidentiale 2014 Tags: , , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Rezultate Exit Poll la ora 21:00 – Alegeri Prezidentiale 2014 Turul 2 Rezultate Exit Poll la ora 21:00 – Alegeri Prezidentiale 2014 Turul 2
Ponta promite autonomia Tinutului Secuiesc contra voturile UDMR! Ponta promite autonomia Tinutului Secuiesc contra voturile UDMR!
Alegeri prezidentiale 2014 – TURUL 2. Unde votez si cum votez? Ghidul alegatorului in strainatate si in Romania. Alegeri prezidentiale 2014 – TURUL 2. Unde votez si cum votez? Ghidul alegatorului in strainatate si in Romania.
Sondaj, cine credeti ca va castiga alegerile prezidentiale? Sondaj, cine credeti ca va castiga alegerile prezidentiale?

One Response to "Ultimul sondaj PSD aduce fiori in tabara lui PONTA!"

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |