TAXA AUTO 2014! Află cât te costă TAXA DE TIMBRU dacă îţi cumperi un automobil second hand

taxa-auto-2014Românii care vor să afle câţi bani vor fi nevoiţi să achite statului pentru taxa de mediu o pot face acum pentru că Agenția Națională de Administrare Fiscală a adăugat pe pagina anaf.ro CALCULATORUL OFICIAL pentru timbrul de mediu (taxa auto 2014), conform OUG 9/2013 si HG 88/2013.

Românii care vor cumpăra o maşină second hand, înmatriculată în România înainte de 1 ianuarie 2007, vor trebui să plătească o taxă de poluare calculată în funcţie de capacitatea cilindrică, vechimea maşinii şi coeficientul de poluare. Noua taxă auto se aplică atât maşinilor înmatriculate aduse din afara cât şi automobilelor înmatriculate în România înainte de 2007, conform Romania.TV.

Poţi afla câţi bani ai de achitat folosind calculatorul de taxa auto 2014 si calculatorul taxa poluare 2014 de mai jos.

CALCULATOR OFICIAL TAXĂ AUTO

În BUCUREŞTI, administrațiile fiscale unde se pot depune documente pentru plata timbrului de mediu pentru autovehicule sunt:

TIMBRU DE MEDIU 2014. Autovehiculele dobândite prin partaj nu vor mai fi scutite de la plata taxei auto
Autovehiculele dobândite prin partaj nu vor mai fi scutite de la plata timbrului de mediu, noua taxă auto, autorităţile descoperind că sunt maşini second-hand cumpărate din statele Uniunii Europene în coproprietate, dar cumpărătorii fac partajul la notariat asupra maşinii înainte de înmatriculare.

În prezent, autovehiculele dobândite prin partaj sunt exceptate de la plata timbrului de mediu, excepţie care va fi însă eliminată de Guvern prin ordonanţă.

Te-ar mai putea interesa:

Filed in: Auto/moto, Diverse, Legislatie Romaneasca, Local, Util
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |