Stelian Tănase, numit de Parlament preşedinte director general interimar al TVR

truezone-stelian-tanaseStelian Tănase a fost numit de plenul reunit al Parlamentului în funcţia de preşedinte director general interimar al TVR.

telian Tănase a fost avizat favorabil de Comisiile reunite de cultură din Camera Deputaţilor şi Senat, cu unanimitate de voturi (25 de voturi).

Stelian Tănase – scriitor, politolog, scenarist, regizor şi realizator TV – a fost singurul candidat audiat pentru funcţia de director general interimar al SRTv. El a fost propus pentru această funcţie de PNL.

Avizul favorabil dat de deputaţii şi senatorii din Comisiile de cultură ale Parlamentului reprezintă primul pas pentru numirea în funcţia de director general interimar al SRTv a lui Stelian Tănase.

Parlamentarii PDL nu vor paticipa la votul din plenul reunit pentru Stelian Tănase

Parlamentarii PDL se vor retrage de la şedinţa plenului reunit în care se va vota numirea lui Stelian Tănase ca preşedinte director general interimar al TVR, a precizat, vineri, deputatul PDL Andreea Paul.

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

Ea a spus că parlamentarii PDL vin la şedinţă, dar se vor retrage la votul pentru Stelian Tănase.

PDL se opune numirii pe criterii politice

Numirea directorului general interimar al TVR poate fi făcută doar în şedinţă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului. Plenul Parlamentului urmează să ia în discuţie în şedinţa de vineri avizul favorabil ca Stelian Tănase să fie numit în funcţia de director general interimar al TVR.

Fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

Te-ar mai putea interesa:

Filed in: Diverse, Politica, Politica Interna, Televiziune si cinema
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |