Steaua, pedepsita pentru incidentele de la meciul cu Astra! Kapetanos a fost suspendat si amendat!

kapetanos-truezone.roComisia de Disciplina judeca la aceasta ora memoriul Astrei impotriva lui Pantelis Kapetanos

Kapetanos a fost suspendat de Comisia de Disciplina cu 2 etape si amendat 2000 de lei! De asemenea, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, Ionut Chirila, a fost suspendat o etapa.

„Conform art.63.1.b, coroborat cu art.63.2.4, lit. a din RD se sanctioneaza jucatorul Kapetanos Pantelis cu suspendare pentru 2 jocuri si o penalitate de 2000 lei. Irevocabila”, se arata in comunicatul LPF.

Kapetanos a primit cartonasul galben in partida de pe National Arena, dar probele video au demonstrat ca grecul merita cartonasul rosu pentru lovitura aplicata fundasului Muresan.

Steaua a primit o penalitate sportiva de 7500 de lei din partea Comisiei de Disciplina a LPF pentru incidentele de la meciul de miercuri cu Astra.

De asemenea, jucatorii William De Amorim (Astra) si Mihai Pintilii (Steaua), eliminati la meciul de miercuri, au fost suspendati cate o etapa si penalizati cu cate 740 de lei. Sanctiune similara a primit si Brandao, de la CFR Cluj, eliminat in intalnirea cu ACS Poli Timisoara.

Comisia de Disciplina a sanctionat cu avertisment gruparea FC Vaslui dupa meciul cu Dinamo, scor 1-1.

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

De asemenea, clubul Universitatea Cluj a fost sanctionat cu masura interzicerii accesului spectatorilor in zona Peluzei gazda si la Tribuna a II-a pe stadionul Cluj Arena pentru o etapa. Masura se va aplica in mod similar si in cazul in care clubul va organiza meciuri in calitate de club gazda pe alte stadioane. Universitatea Cluj a primit si o penalitate sportiva de 30.000 lei.

Comisia de Disciplina a acordat un „ultim avertisment” clubului Petrolul Ploiesti, pentru incidente la meciul cu Pandurii, cu „mentiunea de a efectua diligentele necesare pentru a evita pe viitor incidente asemanatoare produse de proprii suporteri”.

Sursa: SPORT.RO

Filed in: Fotbal, Sport
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |