SONDAJ DE OPINIE! Asistam in aceasta seara la ruperea USL ?

Președintele PNL Buzău, George Scutaru, spune că la Delegația Permanentă a partidului va susţine retragerea miniștrilor și secretarilor de stat din Guvern, adăugând că apoi PNL va trebui să înceapă să facă opoziție adevărată, potrivit MEDIAFAX.
Deputatul George Scutaru a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că „este evident” că social-democraţii nu își mai doresc să guverneze alături de liberali, motiv pentru care ar fi oportun ca PNL să își retragă miniștrii și secretarii de stat din Guvern, iar PSD să își asume guvernarea.
Diseară va fi un bilanț al negocierilor de până acum. Este evident că PSD nu-și mai dorește să continue acest proiect care se numește USL. Personal, cred că singura soluție este ca PNL să-și retragă miniștrii și secretarii de stat, iar ei să-și asume guvernarea. Din partea PSD am avut numai opreliști pentru intrarea lui Iohannis în Guvern. Personal, cred că acest fapt se leagă de dorința PSD de a avea un control total la Interne pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale. Altfel nu-mi pot explica refuzul care a existat pentru intrarea în guvern a lui Iohannis. PNL va intra în opoziție și va face cu adevărat opoziție. Am fost loiali Guvernului și USL-ului în Parlament și în Guvern, am fost deschiși să sprijinim acest proiect, la fel de serios vom face și opoziție și îi asigur pe toți simpatizanții și membrii PNL că după prezidențiale ne vom întoarce la guvernare„, a afirmat deputatul PNL George Scutaru.

CARE ESTE PAREREA VOASTRA ?

[socialpoll id=”2188987″]

 

KLAUS IOHANNIS. „PNL a solicitat exact poziţiile pe care le-a avut şi înainte cu o mică modificare care nu a fost considerată de fond, ci de formă de majoritatea celor implicaţi. Totuşi, iată că au trecut aproape 3 săptămâni şi nu s-a putut realiza această remaniere. Partenerii noştri, PSD, se pare că nu au dorit să se facă aceste schimbări. Dacă la început totul părea că este în regulă, pe parcurs au apărut noi şi noi pretexte de ce nu se poate face această remaniere. Au fost mai multe runde de negocieri, discuţii. Cu toţii am putut să observăm că, undeva pe la sfârşitul săptămânii trecute, s-a ajuns într-un impas. Astăzi, tragem concluzia că negocierile pentru remanierea guvernamentală au eşuat. Această situaţie va fi dezbătută la Delegaţia Permanentă a PNL marţi. Acolo se va trage o concluzie”

 

 

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO! Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO!
Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat! Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat!
Partidul lui Tariceanu este de stanga!!! – PLR este subventionat de Sebastian Ghita, deputatul PSD Partidul lui Tariceanu este de stanga!!! – PLR este subventionat de Sebastian Ghita, deputatul PSD
PNL va fi numele noului partid de dreapta. Cum spunea si T. Basescu: „Adio PDL…” PNL va fi numele noului partid de dreapta. Cum spunea si T. Basescu: „Adio PDL…”

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |