Referendum Oradea pe 14 Iunie – Progres sau indiferenta

Referendum oradea pe 14 iunie

Referendum Oradea pe 14 Iunie. Pe data de 14 Iunie 2015, oradenii se pregatesc sa participe la un nou referendum pentru unificarea Municipiului Oradea cu Comuna Sinmartin.

Referendum Oradea pe 14 Iunie. Miza reala si probabil unica a acestui referendum de pe 14 iunie, este progresul, iar argumentele acestei mize constau in dezvoltarea economica, expansiunea teritoriala a orasului, imbunatatirea nivelului de trai si crearea Zonei Turistice Baile Felix.

Referendum Oradea pe 14 Iunie. Alăturarea potențialului pe care îl are Oradea cu cel pe care îl au stațiunile Băile Felix și Băile 1 va face ca Oradea Mare să cunoască o nouă etapă de dezvoltare, bazată pe turismul urban și pe cel balnear.

Noi credem că dacă bunăstarea orașului este un angajament al tuturor celor care suntem în sistemul public sau a celor care facem politică, atunci acest proiect în mod clar depășește o miză politică, el este deasupra oricărei politici de partid, în condiții normale cred că toate partidele ar trebui să susțină acest referendum. În acești ani s-au pierdut foarte multe ocazii, s-au pierdut oportunități, am pierdut foarte mult timp și a mai rata încă o astfel de oportunitate unică ar fi o mare eroare”, a zis Ilie Bolojan.

Referendum Oradea pe 14 Iunie. Alaturi de personalitati marcante ale orasului, vedete de televiziune, actori, regizori sau profesori, zilele trecute s-au alaturat si peste 30 de companii locale demersului municipalitatii de a unifica cele 2 localitati.

Referendum Oradea pe 14 Iunie. Justificarile si argumentele uniunii sunt clare si incontestabile, iar cetatenii orasului incep sa inteleaga necesitatea acestui Referendum. Dar lucrul cel mai important il reprezinta, mobilizarea extraordinara a tinerilor pe retelele de socializare. Cei peste 140.000 de oradeni prezenti pe facebook, vor putea fi eroii castigarii acestui Referendum.

Referendum Oradea pe 14 Iunie. Intalnirile Primarului Ilie Bolojan cu cetatenii orasului, desi par campanie electorala (dupa cum sustin contestatarii. Referendumului), sunt si ele binevenite, deoarece tapeteaza problemele reale ale cetatenilor si creste increderea lor in municipalitate.

Referendum Oradea pe 14 Iunie. Una peste alta, Referendumul din Oradea din 14 Iunie, ramane o oportunitate istorica de a relansa economic un oras imbatranit, din care multi tineri au plecat, cautand zonele progresiste ale Romaniei.

Indiferenta oradenilor din 10 mai se poate transforma pe 14 iunie, in victoria unei generatii care s-a trezit!

Mai multe informatii gasiti in presa locala sau pe site-ul Referendumului din Oradea

Filed in: Flux de stiri, Local Tags: , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Primaria Oradea anunta ca Pasajul Vulturul Negru urmeaza sa fie reabilitat Primaria Oradea anunta ca Pasajul Vulturul Negru urmeaza sa fie reabilitat
Oradea City App, primul ghid electronic de orientare a obiectivelor din oras Oradea City App, primul ghid electronic de orientare a obiectivelor din oras

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |