RABLA 2014: Lista persoanelor juridice si instituriilor publice acceptate sau respinse in program.(PDF)

Rabla 2014Administratia Fondului pentru Mediu anunta inchiderea unei noi etape de evaluare si validare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice in Programul „Rabla 2014„.

In aceasta etapa, au fost analizate un numar de 278 dosare depuse de persoane juridice si institutii publice. Din acestea, 108 dosare au fost acceptate pentru 174 autovehicule si 170 dosare au fost respinse.

De asemenea, in Comitetul de avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu au fost acceptate si 17 contestatii pentru 44 autovehicule.

Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice, care au fost acceptate si respinse in program, este publicata pe si pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunea aferenta programului, dar poate fi descarcata si de aici(mai jos)

Persoanele juridice si institutiile publice care au fost acceptate in program se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto care au fost validati in Programul „Rabla 2014„.

Persoanele juridice si institutiile publice care au fost respinse au posibilitatea sa depuna contestatii incepand de vineri, 12.09.2014, in termen de 5 zile.

De asemenea, solicitantii respinsi pot depune un nou dosar de acceptare, la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu, pana la data de 30 septembrie 2014.

Pana in prezent, la registratura Administratiei Fondului pentru Mediu a fost inregistrat un numar total de 2.179 dosare.

Informatii suplimentare

Prin Programul „Rabla”, Administratia Fondului pentru Mediu a emis 3.000 de tichete pentru persoanele juridice si institutiile publice.

In cele cinci etape anterioare de evaluare si validare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice in Programul „Rabla 2014” au fost analizate in total 1.529 dosare dintre care 548 de dosare au fost acceptate pentru 2.092 autovehicule si 981 dosare au fost respinse.

Pentru stimularea achizitionarii autovehiculelor cat mai prietenoase cu mediul, se ofera posibilitatea acordarii, pe langa prima de casare, a unui eco-bonus in valoare de 500 lei pentru:

  • Achizitionarea unui autovehicul nou, incadrat in norma de poluare Euro 6;
  • Achizitionarea unui autovehicul nou, al carui motor genereaza o cantitate de emisii de CO2 mai mica de 100g/km;
  • Achizitionarea unui autovehicul nou, cu sistem de propulsie hibrid.

La achizitionarea unui autovehicul de acest tip, se poate acorda, pe langa prima de casare, o reducere in cuantum de maximum 1.000 lei, rezultata prin cumulul a cel mult doua eco-bonusuri.

Descarcati –> Lista proprietarilor – persoane juridice sau operatori economici fara personalitate juridica acceptati (.pdf)

Filed in: Flux de stiri, Util Tags: ,
sensodays.ro

You might like:

Cele mai grave accidente aviatice din Europa ultimilor 10 ani Cele mai grave accidente aviatice din Europa ultimilor 10 ani
Comisia Europeana: Rata de absorbtie a fondurilor europene in Romania e cu 20 de procente sub media europeana Comisia Europeana: Rata de absorbtie a fondurilor europene in Romania e cu 20 de procente sub media europeana
Programul supermarketelor si hipermarketelor de sarbatori Programul supermarketelor si hipermarketelor de sarbatori
Guvernul Romaniei TAIE investitiile la autostrazi ca sa dea la primarii Guvernul Romaniei TAIE investitiile la autostrazi ca sa dea la primarii

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |