PENALUL RADU MAZARE: DNA a deschis 3 dosare impotriva excentricului primar de la Constanta

radu-mazare-anchetat-penal-de-dnaRadu Mazare, imbracat in haine kaki si afisand moaca unui om care Nici ustoroi nu a mancat, nici gura nu-i miroase, a anunţat, miercuri, că i s-a adus la cunoştinţă că este urmărit penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în trei noi dosare legate de retrocedări de terenuri.
Au fost două speţe legate de terenuri şi mai este o a treia cu doi care s-au judecat. Trebuia să fi predat terenul unuia şi fiindcă nu i l-am predat, instanţa a obligat Primăria la cheltuieli de judecată şi despăgubiri de câteva zeci de mii de lei şi eu sunt vinovat pentru asta, dar nu ştiu amănunte, trebuie să mă duc la birou. Am lua la cunoştiinţă învinuirile şi mi-a spus că dacă doresc să vin să dau o declaraţie, dacă nu, să înaintez un memoriu în care să explic„, spus Mazăre.

„E vorba despre, dar nu ştiu dacă am voie să vă spun pentru că m-a certat avocatul, întrucât conform noului Cod penal nu mai ai voie să spui în momentul anchetei despre ce te anchetează. E vorba despre un doctor care a fost moştenitorul bunicii sale şi a avut 300 de metri pătraţi şi i-am dat retrocedare cu hotărâre de instanţă, i-am dat un teren în compensare şi în hotărârea de instanţă spunea s-o trimitem la Fondul Proprietatea, pentru că noi în data respectivă nu aveam terenuri. Am dat dispoziţia după trei luni, când aveam terenuri. Legea spune că dacă ai teren, să-i dai teren. E un doctor, nu-i dau numele, e un medic dermatolog din Constanţa, sunt 4-5 dermatologi în Constanţa, îl ştiţi. Şi al doilea este un nene care a avut o notificare de 100 de metri pătraţi, tot moştenitor, tot al unei bunici sau ceva de genul ăsta, cu o sută de metri, i-am dat 60 de metri, pentru restul l-am trimis la Fondul Proprietatea. Mi-a dat Prefectura înapoi, mi-a zis să scriu suprafaţa, am scris suprafaţa, procurorul n-a văzut-o şi a zis că l-am prejudiciat şi a început urmărirea penală. Deci cam asta ştiu eu din poveşti. Nu există nicio plângere, oamenii sunt mulţumiţi. Hotărârea de instanţă pentru doctorul dermatolog, am o hotărâre cu un an anterior în care spune judecătorul în lămurirea hotărârii de instanţă„, spunea Radu Mazăre la intrarea în sediul DNA.

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO! Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO!
Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat! Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat!
Partidul lui Tariceanu este de stanga!!! – PLR este subventionat de Sebastian Ghita, deputatul PSD Partidul lui Tariceanu este de stanga!!! – PLR este subventionat de Sebastian Ghita, deputatul PSD
Macovei: PSD este „un grup infracțional organizat” Macovei: PSD este „un grup infracțional organizat”

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |