Partidul lui Tariceanu este de stanga!!! – PLR este subventionat de Sebastian Ghita, deputatul PSD

PSD si PLRDeputatul PSD Sebastian Ghita, patronul postului de televiziune Romania TV, subventioneaza partidul Dlui Tariceanu, Partidul Liberal Reformator.

Saptamana trecuta, presedintele senatului si-a cumparat de-a gata, cu saptezeci de mii de euro, Partidul National al Mediului, care si-a schimbat numele in Partidul Liberal Reformator. Sustinatorii lui Tariceanu, Daniel Chitoiu, Radu Stroe, Andrei Gerea si Mihai Stanisoara fac parte din conducerea interimara a noii formatiuni, ca vicepresedinti. Vineri, PRL isi desemneaza presedintele si candidatul la prezidentiale, intr-un congres, la Palatul Parlamentului.

Jurnalistul si realizatorul Rares Bogdan a precizat, la REALITATEA TV, ca Sebastian Ghita ar avea un buget de 4 milioane de euro pentru campania prezidentiala a lui Calin Popescu Tariceanu, pentru ca partidul acestuia sa „rupa” din voturile dreptei, care ar fi mers catre Predoiu sau Iohannis.

Sursa: RealitateaTV

VOM REVENI CU AMANUNTE

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO! Angajatii RATB, invitati de sefi la o „plimbare de agrement” la lansarea lui Ponta de azi. VIDEO!
Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat! Luni, copii vor incepe scoala fara noile manuale. ANDRONESCU: Ministerul Educatiei este vinovat!
Macovei: PSD este „un grup infracțional organizat” Macovei: PSD este „un grup infracțional organizat”
Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României Crin ANTONESCU: PSD nu trebuie să pună mâna și pe Președinția României

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |