Mircea Badea facut KO in meciul de box cu motociclistul pe care l-a provocat. FOTO + VIDEO!

mircea badea facut ko

Teodor Emanuel l-a invins prin TKO in runda a doua pe Mircea Badea in meciul dintre cei doi, organizat de FR Kempo.

Mircea Badea a fost invins in a doua runda, dupa ce a abandonat meciul. Acesta a acuzat dureri la spate dupa o lovitura de picior incasata de la adversarul sau.

Acesta din urma a dominat schimburile pana atunci, trimitand mai multe lovituri de picior, genunchi si de pumn ce l-au dezechilibrat de cateva ori pe Mircea Badea, care a iesit de mai multe ori de pe suprafata pentru a scapa de lovituri.

Teodor a declarat dupa meci: „Ma bucur ca am castigat si ca i-am aratat ca sunt mai bun. Sper ca l-am facut sa ii para rau pentru cuvintele pe care le-a spus.”.

mircea badea facut ko de motociclist

Foto: Sport.ro

 

mircea badea KO

Foto: Sport.ro

 

Marele Badea, „agariciul”de servici, cum i se spune in public, a demonstrat ce a fost de demonstrat! Mai departe trageti voi concuzille.

Filed in: Evenimente, Social Tags: , , ,
sensodays.ro

You might like:

Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015
Bacalaureat 2015. Subiecte si rezultate PE JUDETE Bacalaureat 2015. Subiecte si rezultate PE JUDETE
Rezultate Evaluare Nationala 2015. PE JUDETE – UPDATE Rezultate Evaluare Nationala 2015. PE JUDETE – UPDATE

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |