LIBER! După un an de închisoare, Decebal Traian Remeş a reusit sa fie eliberat!

Decebal Traian RemesFostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeş, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul „Caltaboşul”, a fost eliberat din penitenciar, unde a ispăşit un an din pedeapsă, după ce Tribunalul Maramureş i-a admis definitiv cererea de eliberare condiţionată.

Decebal Traian Remeş, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul „Caltaboşul„, a fost încarcerat din 25 februarie 2013 la Penitenciarul Baia Mare, iar la jumătatea lunii ianuarie a cerut să fie eliberat condiţionat, motivând că are peste 60 de ani şi a ispăşit o treime din pedeapsă.

Potrivit vechiului Codul Penal, în cazul condamnatului care a împlinit vârsta de 60 de ani se poate dispune eliberarea condiţionată după executarea efectivă a unei treimi din durata pedepsei, în cazul condamnării care nu depăşeşte 10 ani. Noul Cod penal stipulează, în acelaşi caz, că deţinutul poate fi eliberat după ce a executat jumătate din pedeapsă. Potrivit principiului aplicării legii mai favorabile, Remeş beneficiază de prevederile vechiului Cod penal.

Cu o barbă albă şi o geantă de voiaj, Remeş a mers pe jos câteva sute de metri până la soţie, care îl aştepta în maşină, potrivit ziarmm.ro.

Fostul ministru nu a vrut să declare nimic ziariştilor, acesta părând afectat dupa regimul de detenţie.

Te-ar mai putea interesa:

Dosarul Caltabosul – Satul de inchisoare fostul ministru al Agriculturii va fi pus astazi in libertate

Filed in: Local, Social Tags: , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

GREII FOTBALULUI TRIMISI LA PUSCARIE! Vezi cati ani au primit fiecare dintre ei! GREII FOTBALULUI TRIMISI LA PUSCARIE! Vezi cati ani au primit fiecare dintre ei!
Dosarul Caltabosul – Satul de inchisoare fostul ministru al Agriculturii va fi pus astazi in libertate Dosarul Caltabosul – Satul de inchisoare fostul ministru al Agriculturii va fi pus astazi in libertate
„Şapte miniştri sunt în închisoare, 18 parlamentari şi mulţi alţii sunt pe rolul instanţelor” si „România face paşi înapoi” – Bilantul si ATACUL DUR LA USL venit astazi din partea lui Basescu „Şapte miniştri sunt în închisoare, 18 parlamentari şi mulţi alţii sunt pe rolul instanţelor” si „România face paşi înapoi” – Bilantul si ATACUL DUR LA USL venit astazi din partea lui Basescu
Bucurie pentru CORUPTI, ingrijorare pentru PRESA! Noul COD PENAL a intrat in vigoare – Vezi modificarile aduse noului COD PENAL! Bucurie pentru CORUPTI, ingrijorare pentru PRESA! Noul COD PENAL a intrat in vigoare – Vezi modificarile aduse noului COD PENAL!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |