Klaus Iohannis: Sunt membri PNL care doresc iesirea de la Guvernare!

Klaus Iohannis Prim vicepresedinte PNLPrim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, afirmă că în partid este „un număr mai mic” de membri care cred că ieşirea de la guvernare ar fi o variantă, principalul argument fiind acela că „PNL pierde profil în cadrul alianţei”, dar există „un număr mare de membri care vor să continue USL”.

Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum comentează faptul că tot mai mulţi colegi de partid susţin ieşirea PNL de la guvernare, transmite Mediafax.

Asta este: sunt un număr mare de membri care vor să continue USL şi să se rămână la guvernare şi este un număr mai mic care cred că ar fi o variantă ieşirea de la guvernare„, a răspuns el.

Întrebat ce părere are, personal, despre acest lucru, Iohannis a afirmat că „sunt argumente şi de-o parte şi de alta”.

Sunt argumente şi de-o parte şi de alta. Argumentul principal pentru a rămâne este că USL a câştigat alegerile şi ar trebui să continue până-şi îndeplineşte mandatul. Argumentul de cealaltă parte este că PNL pierde profil în cadrul alianţei, vezi măsura scutirilor de rate„, a spus Iohannis.

Întrebat dacă eventuala ieşire de la guvernare nu ar afecta candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale, Iohannis a răspuns: „Părerile sunt foarte împărţite. Cred că ar trebui discutată de analişti profesionişti. N-aş răspunde la această întrebare„.

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Fuziunea PNL-PDL: UDREA: „Este o zi neagra in istoria politica post-decembrista” Fuziunea PNL-PDL: UDREA: „Este o zi neagra in istoria politica post-decembrista”

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |