Keşeru a fost prezentat oficial la Steaua

Keseru-truezone.roClaudiu Keşeru a devenit oficial jucătorul Stelei pentru următorii doi ani şi jumătate şi este deja văzut de mulţi drept transferul iernii în Liga 1.

Vârful de 27 de ani a fost prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, şi a ţinut să precizeze că s-a decis să semneze cu Steaua după prima discuţie avută în această iarnă cu oficialii campioanei.

Atacantul a precizat că s-a sfătuit ulterior şi cu Viorel Moldovan, cel care i-a fost alături la prima experienţă în Franţa, iar acesta i-a spus să “meargă până la capăt”, dacă a decis să revină în Liga 1.

În legătură cu postul pe care va evolua la Steaua, Keşeru spune că totul depinde de tehnicianul Laurenţiu Reghecampf.

Mă bucur că sunt prezent aici şi că această ocazie s-a prezentat din nou şi de data această am reuşit să profit şi să dau curs acestei oferte„.

În vară apucasem să le dau cuvântul meu celor de la Bastia, iar eu sunt un om de cuvânt şi am respectat asta. De data aceasta am fost mult mai rapid. Mi-am spus că asta e şansa mea.

Am urmărit multe meciuri din Liga 1 şi cred că nivelul campionatului a crescut foarte mult. Eu am luat decizia în care am fost sunat. Am vorbit de mai multe ori cu Vio (n.r. Viorel Moldovan) şi el mi-a spus să merg până la capăt daca asta e opţiunea mea.

Filed in: Fotbal, Sport
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |