Iluminat stradal de Paste in Bucuresti

luminite-de-paste-in-bucuresti

Primaria Capitalei, impreuna cu Luxten Lighting Company, au pregatit pentru PASTE un ILUMINAT ornamental care sa creeze o atmosfera specifica sarbatorii.

Astfel, in Piata Universitatii au fost montate peste o suta de figurine specifice, respectiv oua, iepurasi si flori care, pe timpul noptii, sunt puse in evidenta de proiectoare ce folosesc tehnologia LED.

De asemenea in Piata Charles de Gaulle a fost montat un cos decorativ, format din plase luminoase in care sunt 15 oua, de diverse culori, respectiv rosu, galben, violet. Toate ornamentele sunt echipate cu proiectoare LED.

Si in Piata Romana au fost montate 15 oua colorate, precum si siruri luminoase formate din 500 de sfere tip LED.

Atat in Piata Universitatii, cat si in Piata Charles de Gaulle au fost montate 28 de figurine luminoase reprezentand iepurasi, oua si lumanari.

Potrivit reprezentantilor municipalitatii, ILUMINATUL specific acestor sarbatori functioneaza in perioada cuprinsa intre 17 si 22 aprilie si este oferit gratuit de catre gestionarul sistemului de iluminat public in Capitala.

Filed in: Flux de stiri, Local Tags: , ,
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |