Horoscop lunar: horoscopul lunii martie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!

Horoscop martieMartie 2014 este o luna cu potential, dar complicata. O luna de tranzit, care cere flexibilitate, calm si prudenta.

Mercur si-a reluat mersul direct, iar acum incepe sa puna ordine intr-o serie de lucruri care au fost cam incurcate in ultimele luni. Specialitatile lui Mercur sunt comunicarea, informarea, vestile, intelegerile, actele si documentele, drumurile. Totusi, Mercur inca nu lucreaza la intreaga sa capacitate, asa ca deciziile trebuie cantarite atent.

Venus iese, in sfarsit, din Capricorn, unde a stat 4 luni. In materie de dragoste, cuplu si colaborari, se incheie un ciclu. Este interesant pentru fiecare sa constate care a fost mesajul acestui ciclu. Oricum, la nivel general, in relatii se produce o improspatare.

Marte incepe sa retrogradeze in Balanta pe 1 martie 2014 si va fi retrograd pana pe 20 mai 2014. De regula, nu este o perioada buna pentru a incepe ceva nou. Ceea ce debuteaza sub Marte retrograd rareori se finalizeaza cu bine. Este preferabil ca in acest interval sa se mearga pe consolidare, remediere, reorganizare.

zodia-berbecHoroscop zodia Berbec, luna martie 2014:

Marte, stapanul Berbecului, incepe sa retrogradeze pe 1 martie 2014 taman in casa relatiilor Berbecului. Miscarea aceasta nenaturala (care persista pana pe 20 mai 2014) anunta o perioada complexa, presarata cu intamplari insolite, in care cursul evenimentelor o poate lua in directii neasteptate.

Un alt efect al retrogradarii lui Marte in casa relatiilor Berbecului ar putea fi tendinta de a reveni asupra trecutului: este posibil sa reapara in atentie o relatie mai veche sau sa fie repuse in discutie subiecte care nu au fost suficient lamurite la vremea lor.

Marte are un caracter pasional, dar si conflictual. Evolutiile de tipul iubire-ura, gelozie, rivalitate ii sunt specifice.

In rezumat, in martie 2014 Marte iti focalizeaza energiile in directia relatiilor, pe care le poate trece prin foc si spada, spre a vedea cat sunt de rezistente. Dar nu este exclus sa-ti aduca si o noua iubire.

Mercur, stapanul casei muncii Berbecului, si-a reluat mersul direct cu cateva ore inainte de inceputul lui martie 2014: incurcaturile se clarifica, iar fluxul de lucru revine la normal.

Performantele tale sunt incurajate de prieteni si suporteri si-ti pot aduce o crestere a popularitatii. In martie 2014 te avantajeaza proiectele colective si cele legate de actiuni care aduna laolalta persoane motivate de aceleasi interese sau aspiratii.

Sa nu-ti inchipui, insa, ca toata lumea te agreeaza! Marte retrograd in casa relatiilor Berbecului poate sa redestepte antipatii mai vechi, isi poate baga coada in colaborari si parteneriate si poate sa dea unda verde atacurilor si confruntarilor. Nu este exclus sa ai de-a face chiar cu o calomnie sau o tradare.

Castigurile sunt satisfacatoare in martie 2014, dar fii foarte prudent(a) vis a vis de institutiile financiare (banci, fisc etc.).

Desi tonusul pare sa se imbunatateasca progresiv, deocamdata nu se poate spune ca esti complet in afara pericolului.

Stresul este unul dintre dusmanii de temut ai Berbecului in martie 2014, iar imprudenta si excesele te pot pune in situatii nedorite.

Persista riscul de accidente/incidente, iar expunerea la imbolnavire este mai mare in partea a doua a lunii.

Sfat: Evita conjuncturile care pot conduce la conflicte!

zodia-taurHoroscop zodia Taur, luna martie 2014:

De parca n-ar fi fost de ajuns prezenta restrictiva a lui Saturn in casa cuplului Taurului, Marte (care este stapanul casei cuplului Taurului) incepe sa retrogradeze pe 1 martie 2014. Si o va tine asa pana pe 20 mai.
Miscarea retrograda este nefireasca si aducatoare de anomalii, blocaje si alte inconveniente. Trebuie sa ai un moral foarte bun sau o relatie „beton” ca sa treci fara zdruncinaturi peste aceasta perioada.

Si chiar si asa, neplaceri tot pot sa apara in martie 2014. Eventualele probleme medicale sau profesionale ale omului de alaturi iti pot altera armonia personala, si la fel se poate intampla daca trebuie sa faceti impreuna fata unor incercari venite din afara sau unor obligatii neplacute si impovaratoare.

Dar, din fericire, Taurul este un semn robust si norocos, asa incat probabil ca totul se va termina pana la urma cu bine.

Marte, planeta actiunii si a initiativei, dar si cea a stresului, incepe sa retrogradeze pe 1 martie in casa muncii Taurului. Efectele nu sunt prea fericite.

Poti avea de-a face cu blocaje, lipsa de energie, de motivatie sau de coordonare in indeplinirea indatoririlor, cu puseuri de activitate dezordonata si impulsiva, cu situatii de criza, cu dezacorduri, rivalitati sau alte turbulente in relatiile cu colegii sau subalternii, poate chiar cu accidente de munca sau alte situatii agasante.

Pe scurt, lucrurile nu decurg in parametrii normali si, pentru a razbi, ai nevoie de disciplina si planificare.

Deocamdata, in martie 2014, in ciuda tuturor batailor de cap, exista sanse de avansare si succes.

Financiar, stai destul de bine, dar in a doua jumatate a lunii martie 2014 cauta sa-ti pastrezi simtul practic si cumpatarea!

Cu sanatatea Taurului nu este de glumit in martie 2014. Marte retrograd iti poate rascoli suferinte mai vechi si iti poate aduce cu usurinta unele noi.

Marte este „specialist” in accidente, hemoragii, probleme musculare, infectii, inflamatii, boli acute, febra, pusee, eruptii, crize dureroase, arsuri, taieturi, opariri, iritatii si boli ale sangelui.

Sfat: Participa la o activitate colectiva cu caracter creativ sau umanitar!

zodia-gemeniHoroscop zodia Gemeni, luna martie 2014:

Venus, planeta dragostei si a cuplului, se afla, in sfarsit, in pozitie favorabila, dupa patru luni in care s-a situat intr-o zona gri a horoscopului.

Jupiter, stapanul casei relatiilor Gemenilor, este bine sustinut de Soare. Iar Mercur, „seful” Gemenilor, sta langa Venus in prima parte a lunii martie 2014, iar in a doua parte ii intinde o mana prietenoasa lui Jupiter.

Nu trebuie sa fii savant ca sa pui firele cap la cap si sa tragi concluzia: in martie 2014 iti merge bine in relatii.

Stop! Corolarul este valabil doar pentru legaturile stabile si verificate. Iubirile incipiente, amorurile pasionale si aventurile galante pot lua intorsaturi dramatice, pot fi nabadaioase, aducatoare de bucluc.

In martie 2014, impusul erotic al Gemenilor tinde sa fie impulsiv si generator de imprudente.

Truda multa, destul de grea, dar cu satisfactii pe masura.

Aflat in casa muncii Gemenilor, Saturn indeamna la efort, tenacitate si perfectionism. Din fericire, se afla in raporturi amicale cu Jupiter, Marele Benefic, care promite implinire si expansiune si care (ce noroc!) se afla in casa banilor Gemenilor. Straduinta ta este deci cu folos.

Si nu doar atat. In martie 2014, Saturn se afla in relatie buna si cu Soarele, care promite reusita si eminenta si care (alt noroc!) se afla taman in casa carierei si a succesului Gemenilor. Adica, in afara de bani, este rost si de glorie!

Iar daca mai punem la socoteala si faptul ca Mercur, stapanul Gemenilor, si-a reluat mersul direct la finele lui februarie iar acum se afla in cea mai inalta pozitie a horoscopului, devine limpede ca martie este una dintre cele mai profitabile luni din 2014.

Indiferent cat de aglomerat(a) ai fi, nu scapa din atentie sanatatea!

Fa-ti programul in asa fel incat sa lase loc suficient odihnei si sa-ti permita pastrarea unei anumite ordini in viata de zi cu zi.

In martie 2014 este recomandabil sa eviti conditiile neprielnice (frig, umezeala, lumina insuficienta, zgomot puternic etc.), excesele si stresul prelungit.

Sfat: Nu te inflacara prea tare, cauta sa gandesti rational!

zodia-racHoroscop zodia Rac, luna martie 2014:

Pe 5 martie 2014 Venus paraseste casa cuplului Racului, unde a stat aproape 4 luni, in conditiile in care, in mod normal, strabate o zodie/casa in circa 4 saptamani.
Aceasta sedere prelungita a lui Venus in casa cuplului Racului a avut, fara doar si poate, un rost. Cel mai probabil, acela de a-ti atrage atentia asupra unor aspecte ale relatiei, care trebuiau privite mai indeaproape.

Se mai poate ca rostul sederii prelungite a lui Venus in casa cuplului Racului sa fie acela de a-ti preda o lectie de bunavointa si toleranta, de a te incuraja sa inveti sa-ti exprimi afectiunea sau sa inveti sa o primesti. Sau sa realizezi ce anume astepti de la relatie si de la omul de alaturi. Sau altceva. Doar tu vei intelege, privind in urma, la evenimentele petrecute din noiembrie incoace, care este mesajul venusian.

De-acum, lucrurile ar trebui sa se mai relaxeze. Doar daca nu cumva Venus a pregatit terenul pentru o noua iubire.

Tranzitul neobisnuit de lung al lui Venus prin Capricorn (7 noiembrie 2013 – 5 martie 2014) se poate sa se fi soldat cu o serie de consecinte si asupra relatiilor profesionale, nu numai sentimentale: colaborari, asocieri, contracte, raporturi cu clienti sau consilieri etc. Este de asteptat ca acestea sa se rasfranga acum intr-un fel (benefic, sa speram!) asupra finantelor Racului.

Tot despre o ameliorare materiala vorbeste si pozitia armonioasa a Soarelui, stapanul casei cuplului Racului.

In ceea ce priveste succesul, in martie 2014 nici el nu este prea departe. Numai ca s-ar putea sa trebuiasca sa insisti, eventual sa reiei anumiti pasi care nu au fost prea inspirati in ultimele luni.

Cele mai interesante evenimente par a fi legate de studii, legislatie, calatorii, contacte la distanta. Activitatile culturale sunt incurajate.

Chiar daca te bantuie unele nelinisti, in martie 2014 nu este cazul sa iti faci griji in legatura cu sanatatea.

Ai un tonus bun si, atata timp cat nu exagerezi, nu prea ai cum sa-ti dezechilibrezi organismul.

Tot ce trebuie sa faci este sa te misti cat mai mult si sa iti supraveghezi dieta, fiindca in martie 2014 te poti ingrasa mai usor.

Sfat: Cauta sa preintampini posibilele complicatii legate de casa si familie!

zodia-leuHoroscop zodia Leu, luna martie 2014:

In sfarsit, dupa ce s-a lasat indelung asteptata, Venus s-a decis sa se urneasca din casa muncii Leului si sa intre in casa cuplului. Este o veste buna, fiindca Venus aduce armonie, afectiune si seductie, adica exact ce trebuie pentru un inceput de primavara fericit.

In plus, la finele lui februarie, Mercur si-a reluat mersul direct, tot in casa cuplului Leului. In martie 2014 comunicarea redevine fluenta, clara si sincera, ceea ce contribuie considerabil la buna intelegere.

Prima parte a lunii este cu deosebire propice impartasirii de impresii si idei, dezbaterii subiectelor ce trebuie examinate, negocierilor, ba chiar si flirtului, schimburilor epistolare sau declaratiilor amoroase.

Toata luna martie 2014 este excelenta pentru distractii si socializare si poate facilita intalnirea unei persoane care va insemna ceva pentru tine.

Pe 5 martie 2014, Venus paraseste casa muncii Leului dupa o sedere de patru luni, ce trebuie sa fi avut o insemnatate aparte pentru relatiile cu colegii, pentru confortul si ambianta de lucru, pentru exprimarea talentului si a creativitatii.

Venus aduce sansa si bunavointa, dar nu iubeste efortul. Fara ea, lucrurile nu mai au acelasi farmec, munca redevine mai sobra si mai exigenta, insa este, in mod sigur, mai dinamica, mai performanta.

Succesul soseste in mare parte prin efort, insa o contributie importanta o au si bunele relatii, colaborarile si parteneriatele.

Luna martie 2014 este benefica pentru contracte si poate aduce Leilor noi aliante sau proiecte de echipa.

Financiar, sunt de asteptat niste bani in plus si se clarifica unele chestiuni care au fost cam incurcate in ultimele saptamani.

Vitalitatea Leilor s-ar putea sa nu fie la inaltime in primele doua decade din martie 2014. Si nici moralul.

Dar probleme foarte serioase de sanatate nu se intrevad, daca nu comiti imprudente majore.

Oricum, trebuie sa ai grija de tine, iar daca ai anumite afectiuni, sa-ti urmezi tratamentele prescrise si sa faci controalele cuvenite. Fara amanari, fara derogari.

Sfat: Circula cu atentie, vorbeste calm si nu mai mult decat trebuie!

zodia-fecioaraHoroscop zodia Fecioara, luna martie 2014:

Cu Soarele strabatand casa cuplului Fecioarei, martie 2014 trebuie sa fie o luna semnificativa in plan sentimental.

Intamplarile perioadei scot in evidenta cat de importanta este pentru tine viata in doi, cat de mult conteaza aceasta pentru a te simti integrat(a) social, cat de speciala este persoana pe care ai ales-o drept pereche.

Pe de alta parte, se poate ca omul de alaturi sa se remarce intr-un mod deosebit, sa aiba un succes, o realizare.

Daca nu ai o relatie, probabil ca in martie 2014 resimti mai acut lipsa ei, dar tot acum ai putea avea sanse mai mari sa initiezi o relatie.

Tot in martie 2014, Mercur intra pentru a doua oara in casa cuplului Fecioarei (a mai facut o tentativa in prima jumatate a lui februarie). Aceasta insistenta este menita sa puna la punct unele probleme mai vechi prin analize, deliberari, negocieri.

Climatul profesional al lunii martie 2014 este marcat de interactiunile cu ceilalti: colegi, subalterni, clienti, consilieri, competitori etc. Este o perioada in care aproape tot ce faci, faci impreuna cu ceilalti sau motivat(a) de ceilalti.

Provocarile nu lipsesc, dar ai destul sprijin ca sa le tii piept.

La locul de munca al Fecioarei se poate sa se puna problema responsabilitatilor: cine, ce trebuie sa faca, cand si in ce fel. Probabil ca nu este prima data cand se dezbate subiectul, numai ca acum se va si clarifica.

Scrisul si vorbitul (comunicarea in general), activitatile intelectuale si artistice, par sa fie favorizate.

Financiar, insa, va trebui sa ai multa grija in aceasta perioada, fiindca lucrurile pot evolua ciudat, complicat, neasteptat intre 1 martie si 20 mai 2014, perioada in care Marte retrogradeaza in casa banilor Fecioarei.

Chiar daca nu ai un tonus extraordinar, organismul se afla intr-o stare de stabilitate, de echilibru, asa ca n-ar trebui sa-ti faci griji.

Martie 2014 prezinta insa un interes aparte pentru Fecioare din punct de vedere medical. In aceasta luna se pot lamuri probleme mai vechi, se pot gasi solutii si se pot aplica tratamente.

Sfat: Formuleaza-ti asteptari cat mai realiste de la ceilalti!

zodia-balantaHoroscop zodia Balanta, luna martie 2014:

Marte a intrat in zodia Balantei in luna decembrie a anului trecut si va sta aici pana in iulie 2014. Este o perioada semnificativa in plan relational, fiindca Marte este chiar stapanul casei relatiilor Balantei.
In martie 2014 se intampla un lucru special: Marte incepe sa retrogradeze, ceea ce poate antrena blocaje, tensiuni, indepartari, modificari neasteptate ale cursului lucrurilor, rascolirea unor neintelegeri trecute, reaparitia unei vechi iubiri etc.

Miscarea retrograda e nefireasca, asa ca retrogradarea lui Marte poate aduce Balantelor tot felul de anomalii. Idilele nascute acum nu pornesc sub bune auspicii si pot sfarsi prost.

Nu este cuminte nici sa iei decizii importante cu privire la cuplu. Mai bine asteapta pana pe 20 mai 2014, cand Marte isi reia mersul normal.

Deocamdata, bucura-te de frumusetea lucrurilor marunte si nu da amploare incidentelor!

Retrogradarea lui Marte in Balanta (1 martie – 20 mai 2014) poate sa-ti schimbe ritmul de lucru si sa-ti influenteze viata profesionala.

Ceva este altfel decat de obicei: apare un soi de delasare, de scadere a motivatiei sau, dimpotriva, o crestere a ambitiei, insotita de precipitare si tendinte agresive. Ar fi bine sa ai multa grija cum iti coordonezi energia si actiunile, cum iti dozezi curajul, cum iti evaluezi riscurile.

Perioada nu este recomandabila pentru inceperea unor proiecte noi, dar poate fi profitabila in cazul reluarii unor proiecte mai vechi. Este excelenta pentru a-ti intari pozitia, a remedia unele disfunctii care iti afectau eficienta, a-ti reorganiza munca. Cu putina atentie, poti conta pe succes.

Castigurile Balantelor sunt satisfacatoare in martie 2014, dar banii trebuie gestionati cu prudenta.

Retrogradarea lui Marte poate aduce Balantei fluctuatii de energie si poate constitui chiar un factor de risc pentru sanatate.

Solutia cea mai sigura este sa duci o viata cumpatata si sa te feresti de pericole.

O dieta echilibrata, bogata in minerale si vitamine, administrarea unor suplimente revitalizante, evitarea excesului de cafea, alcool si alte excitante, precum si activitatea fizica sustinuta te pot mentine pe linia de plutire.

Sfat: Fereste-te de dezordine si indisciplina!

zodia-scorpionHoroscop zodia Scorpion, luna martie 2014:

Se schimba putin atmosfera, se mai improspateaza aerul. Dupa patru luni petrecute in Capricorn, pe 5 martie 2014 Venus, planeta iubirii si stapana casei cuplului Scorpionului, intra in Varsator.
Venus in Varsator are idei mai originale si mai nonconformiste despre dragoste si despre viata in doi; iubeste independenta, are nevoie de spatiu personal si nu se teme de noile experiente.

Pe de alta parte, Soarele trece prin casa erotismului si a aventurii Scorpionului, asa ca ar putea sa-ti aduca o poveste de amor, daca ai o deschidere in aceasta directie. O idila la drum sau cu cineva de departe nu e exclusa.

Martie 2014 pune in valoare creativitatea si talentele Scorpionului. In plus, este propice activitatilor de promovare.

Daca vrei sa-ti intaresti imaginea, sa-ti prezinti aptitudinile, sa lansezi o carte, un produs, o idee, atunci nu mai sta pe ganduri, actioneaza! Si fii pe faza, fiindca s-ar putea sa te afli in locul potrivit la momentul potrivit, astfel incat sa poti profita de o oportunitate, de o ocazie speciala.

Strainatatea, strainii, colaborarile la distanta si calatoriile iti sunt benefice, dar iti merge bine si in initiativele legate de locuinta, sedii sau imobiliare.

Cu banii Scorpionului nu sunt probleme in martie 2014, atata timp cat nu risipesti pe lucruri care-ti iau ochii dar sunt inutile, sau pentru pasiuni costisitoare. Ba se poate chiar sa descurci o incurcatura mai veche sau sa recuperezi o suma ori un bun.

Axa sanatatii Scorpionului este cam incarcata in martie 2014, asa ca trebuie sa fii cu bagare de seama.

Fereste-te mai ales de bolile contagioase, infectii si accidentari de orice fel, inclusiv taieturi, arsuri, loviri etc.!

Ai nevoie de odihna si ti-ar prinde bine sa petreci mai mult timp in liniste si solitudine, sa-ti pui ordine in suflet si sa-ti purifici mintea.

Sfat: Fereste-te de manevrele ascunse ale celor care nu-ti vor binele!

zodia-sagetatorHoroscop zodia Sagetator, luna martie 2014:

Stapanul casei cuplului Sagetatorului, Mercur, si-a reluat mersul direct spre finele lunii februarie 2014 si isi recapata, treptat, viteza de croaziera.

Este o veste buna pentru cuplu, unde se reinstaureaza normalitatea, dupa cateva saptamani de balbaieli, confuzie sau neintelegeri. Inca mai sunt de pus la punct cateva chestiuni, se pare, dar esti pe drumul cel bun.

O parte din complicatiile trecute ar putea sa fi fost legate de casa, parinti sau bunuri imobiliare. Daca este asa, va trebui sa ai grija cum tratezi aceste subiecte in partea a doua a lunii, mai ales dupa 17 martie 2014.

In aceasta perioada este preferabil sa nu se ia decizii importante cu privire la relatie, camin sau familie. Aparentele pot fi inselatoare, iar judecatile, subiective.

Relatiile noi, pasionale, pot fi marcate de surprize.

Informatia si comunicarea sunt prioritare pentru Sagetator in martie 2014. Te descurci admirabil in activitatile intelectuale, ai o mare usurinta in a concepe, a redacta, a scrie, a traduce, a calcula sau a desena.

Mai poti avea succes ca orator sau negociator. Intalnirile de afaceri si calatoriile de serviciu sunt profitabile. Iar daca vrei sa creezi ceva cu mainile tale, acum iti vor iesi lucruri foarte frumoase!

In ce priveste obiectivele importante privind statutul sau ascensiunea, lucrurile par sa se miste din loc dupa o perioada cam tulbure. Totusi, in martie 2014 este bine sa-ti cantaresti bine alegerile si sa nu te pripesti, fiindca nu s-au limpezit inca suficient apele, cat sa vezi pana in adancuri.

Si inca ceva: pentru Sagetatori, perioada avantajeaza mai mult activitatile solitare, independente, decat cele de grup.

Financiar, in martie 2014 nu apar schimbari notabile.

Tonusul fizic al Sagetatorului se imbunatateste, stresul se diminueaza, iar starea de spirit infloreste.

In martie 2014 ai chef de plimbari si distractii si poti sa te ocupi de ceea ce te pasioneaza sau iti face placere.

Daca ai lasat-o mai moale cu exercitiul fizic in timpul iernii, acum e momentul ideal sa reincepi sa faci miscare in mod regulat.

Sfat: Descurca-te singur(a), nu conta pe altii!

zodia-capricornHoroscop zodia Capricorn, luna martie 2014:

Venus, planeta iubirii si a cuplului, paraseste zodia Capricornului pe 5 martie 2014, dupa o sedere de patru luni, de patru ori mai mult decat sta de obicei intr-o zodie. Este timpul sa privesti tabloul de ansamblu, sa vezi care este semnificatia acestui rar fenomen.Desi pare curios, plecarea lui Venus din Capricorn s-ar putea sa-ti aduca o usurare. Venus nu s-a simtit confortabil in Capricorn si nu s-a aflat in termeni buni cu celelalte planete.

Ramai, oricum, cu Jupiter, Marele Benefic, in casa relatiilor Capricornului, iar asta este suficient. In martie 2014, oportunitatile amoroase pot aparea oricand, iar daca ai o relatie, ea poate inflori.

Nu cere insa de la omul de alaturi mai mult decat este rezonabil sa ceri! Exigentele sau pretentiile prea mari pot umbri fericirea.

Daca apare cumva vreo problema, discut-o! Prin comunicare se poate rezolva aproape orice.

Venus intra in casa banilor Capricornului pe 5 martie 2014. Tot acolo si-a reluat si Mercur mersul direct la finele lui februarie. Se produce o schimbare in bine, de care s-ar putea sa fie responsabili perechea, asociatii, colaboratorii. Oricum, mana de ajutor vine de la altcineva.

Aflat in casa carierei Capricornului, Marte, planeta actiunii si a initiativei, incepe sa retrogradeze pe 1 martie 2014 si va ramane retrograd pana pe 20 mai 2014. Nu este o veste prea vesela, fiindca mersul retrograd al lui Marte poate aduce o franare, o deturnare de la scopuri sau alte complicatii.

Traditional, perioada in care Marte este retrograd nu este favorabila noilor inceputuri si nici succeselor rasunatoare. Ar putea fi insa buna pentru reluarea unui proiect mai vechi si este, in mod cert, potrivita pentru a analiza punctele fragile ale carierei si a le remedia, pentru a te reorganiza sau a-ti reconsidera obiectivele.

Mercur, stapanul casei bolilor Capricornului, si-a reluat mersul direct pe 28 februarie 2014, iar daca ai avut unele probleme de sanatate, acestea ar putea incepe sa-si gaseasca rezolvari.

Inca nu poti sa zici „hop”, fiindca situatia nu este complet solutionata. Inca mai trebuie intervenit, iar asta ar putea presupune un drum sau niste cheltuieli.

Fereste-te de intoxicatii, infectii si contagiuni in a doua parte a lunii martie 2014!

Sfat: Da frau liber imaginatiei! Scrie, deseneaza, creeaza!

zodia-varsatorHoroscop zodia Varsator, luna martie 2014:

Aerul primavaratic al lui martie 2014 este inmiresmat de parfumul iubirii. Mercur, stapanul casei pasiunii si a erotismului Varsatorului, se afla chiar in Varsator, unde pe data de 5 martie 2014 intra si Venus, planeta dragostei. Te asteapta o luna senzuala, promitatoare de delicii.

Cu Mercur si Venus alaturi, devii mai sexy, exerciti o mai mare putere de atractie si fascinatie, atragi atentia si seduci fara efort. In acelasi timp, se amplifica afectuozitatea si resimti o mai mare nevoie de apropiere si de tandrete.

Ti se fac complimente, declaratii, ti se ivesc ocazii cu potential amoros. Poti sa cazi usor in pacat, fiindca inclinatia catre placeri este mare si fiindca ai o dificultate majora in a spune „nu” tentatiilor.

Daca te afli intr-o relatie trainica, martie 2014 este o luna minunata pentru armonie, comuniune si distractii in doi.

O luna norocoasa, in care lucrezi cu spor si poti scoate castiguri frumoase.

La puterea de munca si entuziasmul conferite de Jupiter, aflat in casa serviciului si a obligatiilor cotidiene ale Varsatorului, se adauga farmecul pe care ti-l da Venus. Oamenii te plac, te privesc cu simpatie si iti fac favoruri, apar propuneri de colaborare, noi contracte.

Pana pe 17 martie 2014 te bucuri si de prezenta lui Mercur: mintea merge brici, ideile curg neintrerupt, ai o mare usurinta in exprimare, atat scrisa, cat si orala.

S-ar putea insa ca lucrurile sa decurga mai greu in privinta studiilor, a contactelor cu universitatile, institutele de cercetare, editurile, redactiile si institutiile de cultura.

Calatoriile si contactele cu persoanele aflate departe trebuie abordate cu precautie in martie 2014, fiindca pot fi aducatoare de incidente si neplaceri.

Esti intr-o forma excelenta, mustesti de energie si vitalitate, mai ales in primele doua saptamani din martie 2014. Ai o buna-dispozitie molipsitoare.

Teoretic nu ar trebui sa te preocupe sanatatea.

Cu toate astea, exista ceva ce Varsatorii nu ar trebui sa scape de sub control: tendinta catre excese. Este recomandat sa-ti stapanesti mai ales pofta de dulciuri, de delicatese si de alimente grase sau cu putere calorica mare.

Sfat: Ingrijeste-te, gateste-te, improspateaza-ti garderoba!

zodia-pesti

Horoscop zodia Pesti, luna martie 2014:

In prima parte a lunii martie 2014, in viata sentimentala a Pestilor nu prea se petrece nimic spectaculos sau, mai bine zis, nu se petrece nimic care sa fie vizibil din afara. Atat Venus, planeta dragostei, cat si Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, sunt „cazati” intr-o casa umbrita, discreta, care fie inabusa, fie camufleaza actiunea.

Asa ca, cel mai probabil, nu intampla mare lucru, ori daca, totusi, se intampla, este ceva ce are o latura secreta, interzisa, ilicita, confuza, cu meandre greu de descifrat.

Lucrurile incep sa iasa la lumina in a doua parte a lunii martie 2014, odata cu intrarea lui Mercur in zodia Pestilor. Cu toate acestea, mai raman destule de lamurit pana la inceputul lui aprilie.

Chiar si asa, nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult. Jupiter vegheaza asupra iubirii Pestilor, iar Venus iti pregateste surprize placute pentru luna viitoare.

Martie 2014 vine cu succes si impliniri profesionale.

Aflat chiar in Pesti, Soarele iti pune in valoare calitatile, iti da prestanta, iti subliniaza calitatile de lider si organizator, iti atrage laude si admiratie.

Exista o buna coordonare intre stapanul casei carierei Pestilor si cel al indatoririlor zilnice, ceea ce inseamna ca efortul contribuie vizibil, concret, la intarirea statutului si a prestigiului.

Situatia materiala a Pestilor nu este insa la fel de stralucita in martie 2014. Marte incepe sa retrogradeze in una dintre casele banilor Pestilor, fapt care se poate lasa cu incurcaturi.

Ca sa nu ai probleme financiare, fereste-te cat poti de un comportament financiar impulsiv, plateste-si obligatiile la timp, innoieste-ti asigurarile si lasa, daca se poate, initiativele importante pentru dupa 20 mai.

Nu este o idee fericita sa imprumuti bani acum.

Luna martie 2014 este cam derutanta pentru Pesti. Desi ai un tonus fizic bun, exista, totusi, riscul unor neplaceri.

In primul rand, se pare ca iti este greu sa te relaxezi si, dimpotriva, te lasi usor prada framantarilor. Ai o mare sensibilitate perceptiva care iti ascute simturile, dar te expune la tot felul de bruiaje.

Se poate sa treci printr-o situatie de urgenta sau criza.

Sfat: Gandeste-te bine inainte de a lua decizii, eventual consulta specialisti in domeniu!

Recomandam sa cititi si:

Filed in: Horosop Tags: , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Horoscop lunar: horoscopul lunii Iulie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii Iulie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!
Horoscop lunar: horoscopul lunii Mai 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii Mai 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!
Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!
REZULTATE SIMULARE BAC 2014. La limba română 52,8% dintre ei au obţinut note peste 5 REZULTATE SIMULARE BAC 2014. La limba română 52,8% dintre ei au obţinut note peste 5

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |