Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!

Horoscop

Luna februarie 2014 este momentul in care dezordinea incepe sa se instaleze. In aceasta perioada va trebui sa actionati cu mult tact, pentru a evita eventualele dezastre. Este o perioada solicitanta, careia nimeni nu ii va face fata cu usurinta. Iata ce ti-au rezervat astrele pentru luna februarie 2014.

zodia-berbecHoroscop zodia Berbec, luna februarie 2014:

In februarie 2014 te poti astepta la o revigorare a vietii sentimentale. Venus, stapana casei cuplului Berbecului, iese din retrogradare pe 31 ianuarie 2014.

Daca in ultimele saptamani au existat situatii neobisnuite, blocaje sau amanari, in februarie 2014 incep sa apara limpeziri si solutii.

Prietenii iti pot fi de ajutor, cu un sfat, cu o mediere sau in alt fel. Participarea la viata sociala sau la diferite activitati de grup este, de asemeni, benefica relatiei.

Sentimentele sau mariajul Berbecului ar putea avea conexiuni cu cariera, rangul sau pozitia. In unele cazuri, se poate sa fie vorba despre o izbanda profesionala a partenerului/partenerei.

In ultima decada din februarie 2014, pot sa apara unele semne care prevestesc viitoare complicatii: Marte, aflat chiar in casa cuplului Berbecului, va incepe sa retrogradeze la 1 martie 2014.

Reluarea mersului direct al lui Venus in casa carierei Berbecului poate sa aduca o usurare, o clarificare, o revenire la normal.
Fenomenul se va reflecta pozitiv si la nivel financiar, unde se poate sa apara o suma suplimentara, un beneficiu, o recuperare sau o reintrare in drept.

Munca de echipa si colaborarile Berbecului se imbunatatesc, devin mai satisfacatoare, mai profitabile.

Ar fi bine sa profiti de aceasta perioada si sa incerci sa-ti fortifici pozitia si bugetul, fiindca pe 1 martie 2014 Marte, stapanul Berbecului, va incepe sa retrogradeze, iar pana pe la jumatatea lunii mai 2014 lucrurile ar putea decurge mai greu, sau altfel de cum ti-ai planificat.

Cimenteaza-ti mai ales aliantele si parteneriatele, fiindca de ele vor depinde multe in urmatoarele luni, care pot fi dificile si litigioase.

Mercur, stapanul casei sanatatii Berbecului, este retrograd intre 6 si 28 februarie 2014, iar pe 1 martie va incepe sa retrogradeze Marte, stapanul Berbecului. Nu prea este de gluma.

Perioada e tensionata, resorturile organismului sunt puse la incercare.

Ai grija de tine! Este recomandabil sa eviti excesele, sa te odihnesti si sa aplici diverse proceduri pentru alungarea stresului.

zodia-taurHoroscop zodia Taur, luna februarie 2014:

In privinta relatiilor vechi sau oficiale ale Taurului, nu par sa se iveasca noutati semnificative in februarie 2014.

Ar putea exista o oarecare ameliorare, datorata mai mult faptului ca Venus, stapana Taurului, isi reia mersul direct dupa sase saptamani de retrogradare, ceea ce aduce o relaxare la nivel general.

Si s-ar mai putea constata o imbunatatire daca lucrezi impreuna cu perechea sau aveti interese profesionale comune. In acest caz, realizarile pe care le obtineti in februarie 2014 sunt cele care destind relatia.

Oricum, nu te astepta la minuni! Ai rabdare si intelegere, fiindca perioada nu este chiar roza, dar poate fi depasita cu intelepciune si umor.

Daca ai pe rol o relatie noua sau o iubire pasionala, fii cu bagare de seama ca nu cumva sa aiba o influenta nociva asupra carierei sau reputatiei!

Situatia este cam contradictorie.
Pe de-o parte, in februarie 2014 apare o crestere a eficientei, iar lucrurile incep sa prinda viteza. Exista sanse de succes, iar rezultatele satisfacatoare ar putea fi legate de studii, calatorii, colaborari la distanta, activitati universitare, culturale sau legislative.

Pe de alta parte, retrogradarea lui Mercur in casa carierei Taurului poate genera felurite incurcaturi sau intarzieri, legate mai ales de acte, documente sau negocieri. In februarie 2014, o buna comunicare este esentiala pentru reusita.

Accentuarea mercuriana ar mai putea sa indice o plasare in prim-plan a preocuparilor intelectuale, stiintifice sau economice, precum si a scrisului, oratoriei sau drumurilor.

Financiar, se impune atentie. In februarie 2014, afacerile Taurului trebuie pastrate in ordine, iar intelegerile legate de bani trebuie sa fie foarte clare.

Sanatatea Taurului trebuie supravegheata in continuare. Orice problema ar aparea, trebuie tratata imediat si cu seriozitate.

Februarie 2014 este o perioada potrivita pentru a face un control al starii generale sau pentru a relua anumite initiative medicale, sub indrumarea specialistilor.

Este recomandabil sa nu te obosesti excesiv si sa te feresti de excese si imprudente.

zodia-gemeniHoroscop zodia Gemeni, luna februarie 2014:

Chiar daca se mai intampla sa apara cate o neintelegere din cand in cand, viata de cuplu a Gemenilor este in general stabila in februarie 2014. Tu si perechea pareti a avea preocupari destul de pragmatice, legate probabil de bani, bunuri, tranzactii etc. Responsabilitatile se impart judicios, va ajutati unul pe celalalt in treburile cotidiene. In plus, va sprijiniti cand vine vorba de cariera sau de aspiratiile privind statutul social.

In cazul relatiilor noi sau al iubirilor pasionale, atmosfera lunii februarie 2014 este mai incinsa, emotiile sunt mai puternice, reactiile pot fi exagerate iar problemele pot fi mai frecvente sau mai acute.

Parcursul profesional al Gemenilor ramane destul de complicat. In februarie 2014 ti se cere, in continuare, sa investesti in viitor, sa cladesti cu rabdare si tenacitate, sa intelegi ca trebuie sa faci fata unor limitari, sa te incadrezi in anumite norme.

Ti se cere, de fapt, un efort, dar merita sa-l faci, chiar daca rezultatele nu apar imediat.

Studiile, specializarile, strainatatea, colaborarile la distanta si calatoriile sunt in mod particular vizate. Se poate sa publici o lucrare sau sa ai contacte cu viata universitara, cu institutiile culturale, cu editurile etc.

Ultima decada din februare 2014 promite Gemenilor un succes, o recunoastere sau o alta implinire la nivelul carierei.

Nu este exclus sa revina in atentie proiecte mai vechi.

In ceea ce priveste banii Gemenilor, in februarie 2014 situatia este cam incordata si multe depind de parteneri si colaboratori.

Cu Mercur, stapanul Gemenilor, aflat in retrogradare si cu Saturn situat in casa sanatatii Gemenilor, in februarie 2014 trebuie sa fii prudent (a), fiindca problemele pot aparea oricand.

Nu iti poti permite neglijente sau excese, nu e cazul sa risti. Dimpotriva, este o perioada cand ar fi bine sa te armonizezi si sa te fortifici.

Este recomandat sa faci miscare.

zodia-racHoroscop zodia Rac, luna februarie 2014:

Februarie 2014 este o luna importanta, ultima dintr-o serie de patru.
Venus, planeta iubirii si a parteneriatelor, a gasit de cuviinta sa zaboveasca in casa cuplului Racului mult mai mult decat de obicei (5 noiembrie 2013 – 5 martie 2014), timp in care a pus si de o retrogradare.

Este clar ca Venus a avut ceva de spus, ca a fixat lupa asupra anumitor aspecte relationale sau ca a vrut sa-ti prilejuiasca anumite stari, anumite constientizari. Probabil ca stii ce mesaj a vrut Venus sa-ti transmita. Daca nu, iti vei da seama curand.

Odata cu reluarea mersului direct al lui Venus (31 ianuarie 2014), se inlatura blocaje si intarzieri, peisajul se clarifica, apar solutii, decizii sau alte evenimente semnificative.

Viata de cuplu a Racilor capata alt relief, alta dinamica. Seamana mai mult cu ceea ce trebuie sa fie.

Viata profesionala a Racului are, in continuare, nevoie sa se innoiasca, sa se dezvolte.

In februarie 2014 muncesti bine in echipa, gasesti usor persoane care sa ti se alieze. Venus poate stimula atat aparitia unor noi colaborari sau contracte, cat si reluarea unora mai vechi.

Poti conta pe creativitate si inspiratie, iti poti promova afacerea, imaginea, aptitudinile. Luna februarie 2014 este o perioada favorabila pentru largirea orizontului, pentru studii si pentru contactele cu strainii sau cu cei aflati departe.

Banii ar putea fi un subiect problematic in februarie 2014, fiindca Mercur este retrograd intr-o casa financiara a Racului.

In aceasta perioada nu este o idee buna sa iei decizii, sa faci tranzactii de anvergura, sa contractezi imprumuturi mari etc. Nu-ti neglija obligatiile de plata, tine-ti in ordine documentele contabile! Poti insa sa reevaluezi, sa recalculezi sau sa recuperezi.

Nu se intrevad probleme de sanatate pentru Raci in februarie 2014. Mai degraba ar putea fi vorba despre indispozitii sau anxietati, ori despre un disconfort la nivel psihic.

S-ar putea sa despici prea mult firul in patru. Ai nevoie de relaxare.

Ti-ar prinde bine sa stai de vorba cu cineva despre ceea ce te framanta.

zodia-leuHoroscop zodia Leu, luna februarie 2014:

Relatiile Leului nu sunt simplu de gestionat in februarie 2014. Exista, in mod cert, o polarizare a interesului in directia relatiilor, se petrec evenimente mai speciale, insa senzatia generala ar putea fi de neintelegere sau de dificultate. Soarele, stapanul Leului, se afla in casa cuplului Leului, dar insotit de Mercur, care este retrograd aproape toata luna (6-28 februarie 2014).

Te poti astepta la neplaceri cauzate de comunicarea defectuoasa (precum exprimarea trunchiata, incompleta sau confuza si receptionarea partiala a mesajelor) dar si la neatentie, confuzie sau aprecieri eronate.

Luna februarie 2014 nu este propice luarii unor decizii care privesc cuplul Leului, dar poate fi foarte potrivita pentru a analiza eventualele disfunctionalitati.

Se poate sa fie repuse pe tapet subiecte delicate si pot reaparea in actualitate personaje din trecut.

Se resimte o oarecare usurare. Venus si-a reluat mersul direct in casa responsabilitatilor Leului si, prin urmare, ceva se clarifica, se urneste din loc, prinde viteza. Cele mai favorizate in acest sens ar fi ocupatiile care au tangenta cu arta, estetica, luxul, dragostea sau divertismentul. Totusi, orice activitate profesionala facuta cu placere are sanse sa se soldeze cu realizari.

In februarie 2014 este posibil sa beneficiezi de un sprijin din partea familiei sau ca munca sa aiba tangente cu casa, imobilele, terenurile sau bunurile de folosinta indelungata. Alte variante ar fi lucrul la domiciliu sau o preocupare mai accentuata privind sediul.

Pe tot parcursul lunii februarie 2014, finantele Leului depind mult de parteneriate (cuplu, colaborari s.a.) si de contracte, iar aici Mercur retrograd poate ingreuna, intarzia sau incurca lucrurile. Atentie la comunicare!

Februarie 2014 nu pare sa puna probleme Leului, ba, din contra, poate sa aduca unele solutii pentru sanatate, acolo unde este nevoie.

Sunt incurajate, de asemeni, preocuparile legate de cosmetica, forma, garderoba sau stil.

Totusi, exista o slabiciune in fata tentatiilor, care se poate solda cu rotunjimi nedorite. Ai grija cu dulciurile si cu alte delicatese!

zodia-fecioaraHoroscop zodia Fecioara, luna februarie 2014:

Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, se afla si in februarie 2014 intr-o pozitie privilegiata, din care vegheaza ca lucrurile sa mearga bine sau, daca se mai intampla cate un accident de parcurs, sa-ti furnizeze solutii sau alternative.

Si exista o tendinta catre mai bine. Odata cu reintrarea lui Venus in mers direct in casa iubirii Fecioarei, in februarie 2014 se produce o improspatare a entuziasmului romantic.

Cresc sansele amoroase: daca n-ai pereche, iti poti gasi mai usor una, iar daca ai… iti mai poti gasi una! Sau, evident, iti poti infrumuseta viata alaturi de perechea existenta deja.

Luna februarie 2014 este grozava pentru distractii in doi, de la petreceri si spectacole pana la vacante sau scurte escapade in afara localitatii.

Ultima decada este cea mai favorabila si poate gazdui un eveniment fericit.

Februarie 2014 s-ar putea sa nu fie o luna chiar atat de eficienta precum iti doresti. Sau s-ar putea sa fie mult mai solicitanta decat te-ai fi asteptat.

Mercur, stapanul Fecioarei si al casei carierei Fecioarei, va fi retrograd intre 6 si 28 februarie 2014 si, in cea mai mare parte a timpului, se va afla in casa muncii Fecioarei, unde deja se afla si Soarele. Ba, mai mult, si Mercur si Soarele vor fi in relatii neprietenoase cu Saturn.

Este nevoie de rabdare, fiindca se poate sa ai de-a face cu intarzieri, blocaje, complicatii neasteptate sau incurcaturi legate de comunicare si mijloace de comunicare, acte, documente, intelegeri, negocieri etc.

Unele lucruri nu vor iesi din prima si vor trebui reluate. Persevereaza si vei reusi! Catre sfarsitul lunii februarie 2014, situatia incepe sa se regleze.

Financiar, castigul creste, dar cumpatarea si prudenta sunt obligatorii.

Luna februarie 2014 este capricioasa, iar problemele de sanatate pot aparea pe nepusa masa.

Ca sa limitezi riscul de imbolnavire, trebuie sa duci o viata ordonata, sa te ingrijesti si sa te odihnesti suficient.

Nu te expune frigului, umezelii, contagiunilor sau noxelor, ai grija in deplasari! Este bine sa-ti protejezi mai ales sistemul respirator, sistemul nervos si sistemul cardio-vascular.

zodia-balantaHoroscop zodia Balanta, luna februarie 2014:

Februarie este, poate, cea mai favorabila luna din prima parte a anului 2014 (alta perioada binevoitoare va mai fi prin mai-iunie 2014).

Soarele si Mercur se afla in casa iubirii Balantei. Din aceasta pozitie, iti impulsioneaza inclinatiile romantice si cauta sa armonizeze energiile impulsive ale lui Marte, aflat in Balanta, si pornirile turbulente ale lui Uranus, din casa cuplului Balantei, pe care le moduleaza pozitiv, prilejuindu-ti, astfel, multe satisfactii in viata sentimentala.

Pentru Balante, in februarie 2014 se creeaza ocazii propice aparitiei unui nou amor sau care aduc in atentie o poveste mai veche. Apar declaratii sau propuneri, informatii pretioase pentru imbunatatirea performantelor.

Comunicarea si informarea joaca un rol esential.

Unele aspecte ale vietii intime pot fi supuse unei analize detaliate.

Este mult de lucru si in februarie 2014, dar nu-i nimic, ai o gramada de energie si-ti place sa fii in miezul actiunii, asa ca da-i bataie!

Pe langa treburile curente si implicarea in noi initiative, se poate sa reapara in atentie anumite activitati care au fost pe agenda in trecut si fie nu s-au materializat, fie nu s-au finalizat la vremea respectiva.

Se mai poate ca o parte din indatoriri sa-ti ia timp mai mult sau sa ceara reveniri, revizuiri.

In prima jumatate a lunii februarie 2014 se pot produce diverse incurcaturi, legate mai ales de comunicare, documente, obiecte de birotica sau neatentie. De asemenea, este posibil sa te concentrezi putin mai greu.

In ceea ce priveste locuinta, sediul sau proprietatile Balantei, se produce o relaxare, o ameliorare.

Financiar, in februarie 2014 te descurci rezonabil, iar munca este profitabila mai ales in ultima parte a lunii.

Primele doua saptamani din februarie 2014 sunt cam delicate: Mercur incepe sa retrogradeze in preajma lui Neptun, in casa bolilor Balantei.

Configuratia se poate solda cu infectii respiratorii, intoxicatii, tulburari de concentrare, de memorie sau de atentie.

De asemenea, configuratia lunii februarie 2014 creeaza un teren propice altor boli si aduce Balantei un risc de erori medicale (diagnostice sau analize gresite etc).

zodia-scorpionHoroscop zodia Scorpion, luna februarie 2014:

Incepe sa-ti sufle vantul in panze! Dupa o luna si jumatate de retrogradare, Venus, stapana casei cuplului Scorpionului, si-a reluat mersul direct la finele lunii trecute.

Ceva se misca din loc in februarie 2014. Neintelegerile se lamuresc, blocajele se risipesc, ceea ce era intrerupt se poate relua.

Evenimentele din aceasta iarna (din noiembrie incoace) incep sa-si dezvaluie sensul. Ele fac parte dintr-un tablou unitar, care are o semnificatie anume pentru viata relationala a Scorpionilor. Daca pui totul cap la cap si analizezi, poti trage concluzii importante pentru fericirea viitoare.

Daca traiesti un episod pasional sau esti la inceputul unei legaturi amoroase, prima parte a lunii februarie 2014 s-ar putea sa fie plina de capricii sau de situatii confuze.

Ultima decada din februarie 2014 este aducatoare de impliniri in viata sentimentala a Scorpionilor.

Casa muncii Scorpionului este activa, dar incordata si probabil ca te afli printre cei care au parte de mult stres profesional in februarie 2014.

Cerintele sunt mari si urgente, lucrurile iau intorsaturi neasteptate cand ti-e lumea mai draga si iti este dificil sa-ti coordonezi eforturile astfel incat sa ajungi la eficienta dorita. Ai un sentiment de insatisfactie, mai ales in prima parte a lunii.

Apar insa si schimbari pozitive, iar acestea se reflecta in domeniul muncii intelectuale (mai ales daca este vorba despre un proces creativ), in cel al comunicarii sau al negocierilor. Ajungi usor la informatiile dorite, inveti fara efort si ai o sansa in plus la probe sau examene.

Ca tendinta generala, ultima decada din februarie 2014 este mult mai favorabila Scorpionilor si poate aduce realizari, inclusiv de natura financiara.

Avertismentul privind sanatatea Scorpionului ramane valabil si in februarie 2014.

Este nevoie de mai multa atentie in ceea ce priveste supravegherea si tratarea afectiunilor existente si protejarea organismului.

Cauta noi mijloace de lupta impotriva stresului si evita excesele, regimurile drastice sau experimentele pe propria-ti piele!

zodia-sagetatorHoroscop zodia Sagetator, luna februarie 2014:

Fiindca Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului, este retrograd, februarie 2014 se anunta inconsecvent si plin de toane.

In prima parte a lunii, neintelegerile sau dificultatile au tangenta cu locuinta, parintii sau bunurile imobiliare.

Situatia pare sa fie marcata de confuzii sau neclaritati. In anumite cazuri, se poate sa fie vorba despre un sprijin promis mai demult si care vine acum, dupa o intarziere semnificativa.

In a doua jumatate a lui februarie 2014, comunicarea este cea care creeaza neajunsuri. Cel mai probabil vor fi repuse in discutie unele subiecte mai vechi, care se cer lamurite.

Tot in partea a doua a lunii sunt sanse sa te revezi cu o persoana pe care nu ai vazut-o de multa vreme, sau sa reiei intr-un alt fel legatura cu aceasta.

Nu este exclus sa faci un drum in scop sentimental, dar rezultatele nu sunt prea grozave.

In februarie 2014 trebuie sa-ti clarifici obiectivele si sa-ti stabilesti prioritatile.

Retrogradarea lui Mercur, stapanul casei carierei Sagetatorului, arata ca este timpul unui bilant, al unei analize care sa-ti arate ce-a fost bine si ce-a fost gresit in ultimul timp, unde trebuie insistat si cum ar fi cazul sa procedezi in continuare.

Tot acum este favorizata initiativa colectiva, iar un proiect care vizeaza un grup sau o organizatie poate primi un impuls.

In a doua parte a lui februarie 2014 reiei o negociere, un studiu sau redactarea unei lucrari.

Cele mai imbucuratoare vesti vin din directia banilor. Depasesti o piedica, o intarziere sau alt gen de complicatie si revii, treptat, pe fagasul normalitatii.

Sunt sanse sa apara si un castig suplimentar sau alt gen de beneficiu financiar, in ultima decada din februarie 2014.

Daca in ultimele saptamani ai avut cumva sacaieli legate de sanatate, februarie 2014 iti aduce fie o imbunatatirea a conditiei generale, fie solutii medicale binevenite.

Probleme noi nu se intrevad, insa este posibil sa ai dificultati de concentrare in partea a doua a lunii, cand este nevoie de mai multa atentie la condus si in manuirea obiectelor.

zodia-capricornHoroscop zodia Capricorn, luna februarie 2014:

O luna foarte favorabila cuplului, poate cea mai favorabila din 2014!
Venus, planeta dragostei si a armoniei, si-a reluat mersul direct in Capricorn la sfarsitul lui ianuarie, incheind o etapa de complicatii, blocaje sau lipsa de eficienta.

Venus a intrat in Capricorn la inceputul lui noiembrie 2013 si a fost retrograda in ultima decada din decembrie si in ianuarie 2014. Perioada aceasta de trei luni, chiar daca nu a fost prea comoda, trebuie sa fi fost bogata in evenimente semnificative.

Acum se trag concluziile, se limpezesc apele si se porneste cu entuziasm mai departe. Venus iti poate oferi, in sfarsit, darurile ce-i stau in putere: iubire, distractii, buna dispozitie.

Cu Venus alaturi si cu Jupiter, Marele Benefic, situat in casa cuplului Capricornului, in februarie 2014 pentru tine nu exista o singura zi a indragostitilor, ci 28!

Venus, stapana casei carierei Capricornului, si-a revenit din retrogradare, s-a lamurit cum stau lucrurile si stie ce are de facut. De acum, este instare sa-l ghideze pe energicul si ambitiosul Marte, aflat in casa carierei Capricornului, iar impreuna pot face treaba buna.

Asadar, ai obiectivele, ai strategiile si mai ramane de vazut doar cum te descurci cu detaliile. Iar aici s-ar putea sa fie unele probleme: Mercur, cel care se ocupa de obligatiile cotidiene, de modul si mediul de lucru, este retrograd intre 6 si 28 februarie 2014, semn ca trebuie sa muncesti cu atentie, ordonat si riguros, pentru a evita eventualele erori, posibile mai ales in prima jumatate a lunii.

Financiar, februarie 2014 poate aduce castiguri frumusele. Ai, insa, grija cum ii gestionezi in partea a doua a lunii si lasa tranzactiile importante pentru dupa 28 februarie 2014!

Revenirea lui Venus din retrogradare aduce o crestere a optimismului si a bunei dispozitii. Dar nu garanteaza pastrarea sanatatii.

Din pacate, in februarie 2014 va fi retrograd Mercur, care este chiar stapanul casei bolilor Capricornului. Fereste-te mai ales de infectii, intoxicatii si accidentari, care se pot petrece fie la drum, fie prin folosirea neindemanatica a obiectelor.

zodia-varsatorHoroscop zodia Varsator, luna februarie 2014:

Stimulate de trecerea stapanului casei parteneriatelor Varsatorului chiar prin Varsator, relatiile sunt in prim-plan pe tot parcursul lunii februarie 2014.

Ai magnetism si putere de atractie, captivezi, starnesti dorinta celorlalti de a se apropia. Astfel, este de asteptat sa ai o viata sentimentala destul de activa, din care nu vor lipsi momentele fericite.

Venus, planeta iubirii, ramane intr-o zona destul de restrictiva, dar se pregateste sa ia masuri pentru a iesi la lumina. Pana atunci, insa, vor mai exista anumite frustrari sau macar o stare difuza de insatisfactie.

Intre placerile si finantele Varsatorului par sa existe unele conexiuni in prima parte a lui februarie 2014, dar ar fi mai prudent sa nu amesteci banii si amorul.

In partea a doua a lunii se poate sa revina in actualitate o relatie mai veche sau sa trebuiasca sa se rediscute despre aspectele sexuale ale legaturii.

Februarie 2014 promite sa fie o luna de succes pentru Varsatori.

Soarele este in Varsator, pozitie care iti insufla energie si ambitie si te pune mai bine in valoare. Iti sunt apreciate calitatile de lider si organizator, capacitatea de a-i motiva pe ceilalti, competentele profesionale. Te prezinti ca o persoana sigura pe sine, matura si serioasa, care stie ce face.

Apar oportunitati ce conduc la o intarire a pozitiei sau a prestigiului Varsatorilor. Realizarile cele mai importante pot avea de-a face cu demersurile intelectuale sau culturale, cu strainatatea, cu calatoriile sau cu oamenii aflati la distanta.

Financiar, in februarie 2014 este posibil sa apara un castig suplimentar sau o recuperare de bani sau bunuri, dar este recomandat cu tarie sa te feresti de orice operatiune ilegala sau imorala, de escroci, hoti si situatii neclare, mai ales in prima parte a lunii.

Esti intr-o forma excelenta, mustesti de energie si vitalitate, mai ales in primele doua decade.

In partea a doua a lunii februarie 2014 se poate sa resimti o oarecare nervozitate si sa ai impresia ca te concentrezi mai greu sau ca nu ai aceeasi dexteritate si mobilitate ca de obicei.

Senzatia se risipeste catre sfarsitul lunii, dar pana atunci poti limita inconvenientele prin ordine si disciplina.

zodia-pestiHoroscop zodia Pesti, luna februarie 2014:

Pasesti intr-o perioada relationala dificila si echivoca.

Mercur, stapanul casei parteneriatelor Pestilor, este retrograd, iar retrogradarea lui penduleaza intre doua case, de parca nu s-ar putea hotari incotro s-o apuce. Situatiile generate de aceasta configuratie sunt cu dus si intors, iar stabilitatea nu este o caracteristica a lunii februarie 2014.

Relatia ar putea sa treaca printr-o incercare, perechea ta s-ar putea sa se indeparteze sau sa aiba ea insasi probleme (sanatate, cariera). Nu sunt excluse nici dezamagirile, nici relatiile secrete, nici revenirile unor idile trecute.

Partea buna a lucrurilor este ca, dincolo de toate acestea, oferte exista destule, iar distractiile curg fara numar.

Relatiile de cuplu bazate pe prietenie si complicitate sunt cele mai avantajate acum.

Iubirile pasionale sunt favorizate in prima parte a lunii februarie 2014.

Februarie 2014 este mai degraba o luna a recapitularilor, a reluarilor sau a activitatilor de rutina. Initiativele noi nu au spor.

Abia in ultima decada poti sa te desfasori dupa placul inimii – si chiar cu mari sanse de reusita.

Pana atunci, insa, lucrurile nu merg deloc usor. Soarele, stapanul casei muncii Pestilor, se afla intr-o pozitie ingrata, ceea ce se soldeaza fie cu o scadere a eficientei, fie cu obligatia de face munci care nu-ti plac sau care te ingradesc, fie cu nerecunoasterea valorii efortului pe care l-ai depus.

Mai mult, Mercur incepe sa retrogradeze pe 6 februarie 2014 chiar in zodia Pestilor, putand genera inconveniente legate de comunicare, acte, documente etc. Pe de alta parte, retrogradarea lui Mercur este buna pentru a pune ordine in hartii si in socoteli sau pentru a finaliza demersuri incepute mai demult.

Financiar, in februarie 2014 se simte o ameliorare, o deblocare.

Luna februarie 2014 nu este chiar cea mai favorabila perioada pentru sanatatea Pestilor, cel putin in primele doua decade.

Rezistenta organismului este diminuata si ai o receptivitate marita la bolile contagioase. Iar vointa este mai slaba in fata tentatiilor.

Este recomandabil sa te odihnesti bine, sa iei suplimente cu vitamine si minerale, sa mananci dietetic si sa duci o viata mai ordonata.

Recomandam sa cititi si:

Filed in: Horosop Tags: , , , , , , , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Horoscop lunar: horoscopul lunii Iulie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii Iulie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!
Horoscop lunar: horoscopul lunii Mai 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii Mai 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!
Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA! Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!
REZULTATE SIMULARE BAC 2014. La limba română 52,8% dintre ei au obţinut note peste 5 REZULTATE SIMULARE BAC 2014. La limba română 52,8% dintre ei au obţinut note peste 5

4 Responses to "Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2014 – VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU ACEASTA LUNA!"

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |