Facebook a lansat oficial „Trending”, o caracteristica pe care o avea doar Twitter pana acum

facebook-trend

Facebook a lansat joi o caracteristica noua „Trending” (tendinte) similara cu cea de la Twitter, valabila insa in acest moment, doar pentru utilizatori din SUA, Canada, India si Australia.
In coltul din dreapta sus, la „News feed”, Facebook, iti va arata subiecte de tip „trend”, conversatii populare facute pe reteaua sociala. Dand click, utilizatorii pot vedea postari publice si discutii cu privire la acel subiect facute de prietenii din lista.
Un purtator de cuvant al Facebook a menționat că tendințele sunt identificate de către „un algoritm care scoate în evidență subiecte care au avut o creștere bruscă în popularitate.

tendinte-facebook

Trends nu poate fi sponsorizat în acest moment, dar acest lucru ar putea fi o sursă de venituri pentru Facebook în pe viitor, mai mult, o modalitate în care brandurile sa plătească pentru a promova teme de pe Twitter.

Utilizatorii pot da click pe „vedeti mai mult” si astfel li se afiseaza o lista completa a tendintelor pe Facebook. Site-ul include, insa, ceva ce Twitter nu are: o descriere a motivului pentru care termenul respectiv este un trend.

Filed in: Lifestyle, Mapamond, Social, Util
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |