EUROVISION 2014, incep selectiile nationale, Romania va participa in a doua semifinala. Vezi alaturi de cine si cum te poti inscrie!

Eurovision 2014 la Copenhaga, finalaTeleviziunea Romana, a transmis un comunicat catre Mediafax, prin care confirma participarea la editia din acest an a Eurovision. Decizia participarii a fost comunicata si EBU (European Broadcasting Union), urmand ca reprezentantul Romaniei sa faca parte din a doua semifinala, alaturi de Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia şi Elveţia.
Inscrierile au inceput pe 15 ianuarie si s vor incheia pe 14 februarie, urmand ca in zilele de 19 si 20 februaria sa aiba loc selectia, urmand a fi anuntate cele 12 melodii participante la finala pe tara.

Pe data de 1 Martie va avea loc Finala Eurovision Romania, cand va fi aleasa melodia care ne va reprezenta la Copenhaga, anul acesta. European Song Contest, EUROVISION 2014, se va desfasura la Copenhaga in zilele de 6,8 si 10 mai.

Castigatoarea de anul trecut a fost Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops”

Cei care doresc să intre în selecţia naţională se vor putea înscrie în competiţie în perioada 15 ianuarie – 14 februarie (depunerea sau trimiterea pieselor şi a documentelor prevăzute de Regulament la TVR sau prin e-mail pe adresa eurovision@tvr.ro).

Filed in: Diverse, Eurovision 2014, Flux de stiri, Televiziune si cinema Tags: , , , ,
sensodays.ro

You might like:

EUROVISION 2014. Iata cum arata Conchita Wurst, cand era barbat… FOTO – VIDEO EUROVISION 2014. Iata cum arata Conchita Wurst, cand era barbat… FOTO – VIDEO
Videoclipul care va reprezenta Romania la Eurovision 2014 – VIDEO Videoclipul care va reprezenta Romania la Eurovision 2014 – VIDEO

2 Responses to "EUROVISION 2014, incep selectiile nationale, Romania va participa in a doua semifinala. Vezi alaturi de cine si cum te poti inscrie!"

  1. Delo spune:

    poate facem si noi ceva anul acesta….

  2. Dana Tecuceanu spune:

    mda vedem…

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |