Elena Udrea si-a dat demisia dIn PD-L si s-a inscris in PMP. VEZI CE A DECLARAT ASTAZI

Elena Udrea s-a inscris in PMPIubesc tradarea dar urasc pe tradatori. Elena Udrea a anunţat într-o conferinţă de presă că s-a despărţit de PDL şi s-a înscris în Partidul Mişcare Populară, dorindu-şi să continue, în noua formulă, să ducă mai departe reformele iniţiate de preşedintele Traian Băsescu.

„Astăzi mă despart de un partid, dar rămân într-o echipă. Mă despart de un partid în care am avut 8 ani succese, în care am format cel mai bun Guvern de după 1989. Acum 10 ani mă alăturam unui adevărat proiect de dreapta condus atunci de Traian Băsescu şi Teodor Stolojan. A fost un proiect care a reuşit să învingă regimul politic al lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu şi a dat startul unor reforme care continuă şi astăzi şi care trebuie duse mai departe”, a declarat Elena Udrea.

„Am ales să fiu conseventă cu viziunea mea. Cu atât mai mult astăzi când vedem o ţară ce a încăput pe mâna USL, în care un partid stat doreşte să controleze justiţia, încalcă toate regulile democratice, ignoră statul de drept, tolerează corupţia, stimulează clientela politică. Într-o ţară care este în pericol să fie ocupată de această putere a USL este nevoie de o forţă politică capabilă să se opună USL. Nu avem o opoziţie puternică în acest moment. Vocea opoziţiei este vocea lui Traian Băsescu. Este nevoie de o forţă politică curajoasă care să facă opoziţie, care să nu pactizeze cu USL”, a spus Udrea.

„E nevoie de oameni politici care îşi doresc cu adevărat să se mai lupte pentru o Românie ca afară. O astfel de forţă politică eu cred că este Mişcarea Populară. E un proiect politic de viitor. Este greu, dar tocmai de aceea cred că va fi un proiect de succes, pentru că nimic important nu se făureşte fără efort. În PDL astăzi există un curent, care conduce acest partid, care s-a dezis de propria istorie de succes. S-a dezis de lucrurile bune care s-au făcut în guvernarea Boc, de toată politica de reforme pe care PDL a făcut-o împreună cu Traian Băsescu şi şi mai grav, s-a dezis de Traian Băsescu”, a spus Udrea.

Probabil ca era de asteptat, pentru ca in ultima vreme, Elenea Udrea nu se mai regasea in idealurile Democrat Liberale, insa ce este de condamnat, este faptul ca a asteptat momentul cand PMP devine partid, nedand de inteles ca ar vrea sa plece din partidul care a consacrat-o. In fond e doar un politician…

 

 

Filed in: Politica, Politica Interna Tags: , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

Fuziunea PNL-PDL: UDREA: „Este o zi neagra in istoria politica post-decembrista” Fuziunea PNL-PDL: UDREA: „Este o zi neagra in istoria politica post-decembrista”

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |