EASA va permite folosirea dispozitivelor electronice portabile pe durata zborurilor

easa

European Aviation Safety Agency (EASA)

Agentia Europeana de Siguranta Aviatica (EASA) permite utilizarea dispozitivelor electronice portabile e durata zborulruilor, iar utilizarea telefoanelor mobile va fi permisa si in timpul aterizarilor.

De asemenea EASA a luat decizia ca orice conexiune la internet este posibila, dar cu pastrarea masurilor de siguranta pe timpul zborului.

Noua orientare da voie companiilor aeriene să permită Dispozitivelor electronice portabile(PED) să rămână pornite, fără a fi nevoie de a le trece în „Airplane Mode”. Aceasta este cea mai recenta etapa de reglementare, astfel încât să contribuie la capacitatea de a oferi servicii de telecomunicații sau WiFi „gate-to-gate”.

PED include orice tip de dispozitiv electronic a adus la bordul aeronavei de către un pasager, cum ar fi smartphone, tabletă, laptop, e-reader, MP3 player, etc.

Totusi, aceasta masura depinde de la companie la companie, dupa ce acestea vor trece printr-un proces de evaluare a sigurantei zborurilor si a sistemelor de transmisie. Din acest motiv vor exista diferente intre unele companii aeriene.

Pasagerii vor trebui, ca in orice moment, sa urmeze instructiunile echipajului, siguranta zborului fiind pe primul loc.

Filed in: Flux de stiri, Util Tags: , , ,
sensodays.ro

You might like:

Cele mai grave accidente aviatice din Europa ultimilor 10 ani Cele mai grave accidente aviatice din Europa ultimilor 10 ani
Comisia Europeana: Rata de absorbtie a fondurilor europene in Romania e cu 20 de procente sub media europeana Comisia Europeana: Rata de absorbtie a fondurilor europene in Romania e cu 20 de procente sub media europeana
Programul supermarketelor si hipermarketelor de sarbatori Programul supermarketelor si hipermarketelor de sarbatori
Guvernul Romaniei TAIE investitiile la autostrazi ca sa dea la primarii Guvernul Romaniei TAIE investitiile la autostrazi ca sa dea la primarii

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |