Dosarul Caltabosul – Satul de inchisoare fostul ministru al Agriculturii va fi pus astazi in libertate

Decebal-Traian-Remes

Decebal Traian Remes, fostul ministru al Agriculturii, condamnat in celebrul dosar Caltabosul gusta din nou libertatea.

Acesta a ajuns azi dimineata in fata magistratilor si a cerut sa fie eliberat pe motiv ca si-a ispasit o treime din pedeapsa.

Magistratii au admis cererea lui, marti, la pranz. In aceste momente, fostul Ministru al Agriculturii ajunge la Penitenciarul din Baia Mare unde a fost incarcerat in ultimul an pentru formalitati iar in scurt timp va fi liber.

Remes a fost pus sub acuzare anul trecut pentru trafic de influenta alaturi de un om de afaceri din Satu Mare si Ioan Avram Muresan.

Filed in: Local, Social Tags: , , , ,
sensodays.ro

You might like:

GREII FOTBALULUI TRIMISI LA PUSCARIE! Vezi cati ani au primit fiecare dintre ei! GREII FOTBALULUI TRIMISI LA PUSCARIE! Vezi cati ani au primit fiecare dintre ei!
LIBER! După un an de închisoare, Decebal Traian Remeş a reusit sa fie eliberat! LIBER! După un an de închisoare, Decebal Traian Remeş a reusit sa fie eliberat!
„Şapte miniştri sunt în închisoare, 18 parlamentari şi mulţi alţii sunt pe rolul instanţelor” si „România face paşi înapoi” – Bilantul si ATACUL DUR LA USL venit astazi din partea lui Basescu „Şapte miniştri sunt în închisoare, 18 parlamentari şi mulţi alţii sunt pe rolul instanţelor” si „România face paşi înapoi” – Bilantul si ATACUL DUR LA USL venit astazi din partea lui Basescu
Fost ministru condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva! Vezi despre cine este vorba! Fost ministru condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva! Vezi despre cine este vorba!

One Response to "Dosarul Caltabosul – Satul de inchisoare fostul ministru al Agriculturii va fi pus astazi in libertate"

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |