Daca ajungeti in Sibiu, merita sa vedeti primul tunel cu leduri luminoase construit în România. VEZI VIDEO si GALERIE FOTO!

tunel-cu-leduri-sibiu3-truezone.roO echipă de italieni, cei mai buni din lume în construcții cu leduri, au inaugurat vineri seara, în centrul Sibiului, primul tunel cu pese 55.000 de leduri luminoase din România, lung de 40 de metri, care a creat feerie pentru sute de sibieni și turiști, veniți cu aparate foto și camere video ca să surprindă momentul.

„Nicăieri în România nu s-a mai creat un asemenea tunel. Peste tot se împodobește bradul, se pun diverse instalații în orașe, dar ca structură cu leduri nu s-a făcut”, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES, Sandra Dragoman, coordonatoarea proiectului.

Timp de trei seri, tunelul feeric din centrul Sibiului, de pe bulevardul pietonal din oraș, va atrage în continuare sute de curioși, dornici să se simtă ca la marile sărbători din Asia sau Europa.

„Pentru că este un proiect, durează numai trei zile. Evenimentul este doar pe trei zile, am dorit să vedem reacția oamenilor. Reacțiile sunt pozitive. Eu sunt copleșită. La anul vrem să facem tunelul mult mai mare. Structura nu poate fi cumpărată, firma italiană cu care am lucrat e cea mai bună din lume”, a explicat Sandra Dragoman.

Galerie foto

După ce au creat tunelul luminos la Hong-Kong, Ierusalim, în mai multe orașe din Italia, cei zece italieni au muncit aproape două săptămâni ca să le ofere sibienilor o amintire de neuitat. Cu aproximativ 20.000 de euro și cu sprijinul primăriei, creatorii primului tunel cu leduri luminoase construit la Sibiu oferă posibilitatea oricui să se simtă, pentru câteva minute, într-un castel de vis.

Filed in: Lifestyle, Local, Social, Turism
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |