CFR suplimentează trenurile de Sărbători. Vezi care sunt rutele pe care vor circula!

trenuri-sarbatori-cfr-calatori-truezone.ro

CFR va suplimenta şi numărul de vagoane la trenurile care fac legătura între Bucureşti şi alte oraşe. Pe de altă parte, compania anunţă că în aceeaşi perioadă vor fi anulate anumite curse de tip InterRegio şi Regio cu trafic redus.

CFR Călători anunţă publicul că, în perioada 25 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014,  pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările traficului de călători prilejuit de Sărbătorile de Iarnă, vor circula suplimentar 14 trenuri.
[sam_ad id=”2″ codes=”true”]
Pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai utilizate rute din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, Arad, Suceava, Vatra Dornei, vor fi suplimentate cu  aproximativ 50 de vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete. Totodată, şi trenurile care fac legătura între staţiunile de pe Valea Prahovei şi principalele oraşe ale ţării vor fi suplimentate cu vagoane.
În zilele cu trafic redus de călători (25 decembrie 2013 – 4 ianuarie 2014 ) vor fi anulate unele trenuri InterRegio, precum şi trenuri Regio; acestea din urmă vor fi comunicate în staţiile de plecări/sosiri.
În zilele de 23 şi 30 decembrie programul agenţiilor de voiaj va fi unul obişnuit de lucru, în zilele de 24, 27, 31 decembrie 2013 și 03 ianuarie vor fi deschise toate agențiile de voiaj CFR în intervalul orar 08.00 – 15.30, iar în zilele de 25, 26 decembrie și 01, 02 ianuarie agențiile vor fi închise.   Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

 

Filed in: Flux de stiri, Turism, Util
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |