Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate

jocuriMereu ne aducem aminte cu placere de jocurile copilariei, pe care le jucam, in calsa, in curte sau in excursii. Jocuri amuzante, de miscare,  de indemanare sau de imagnatiei, jocuri senzoariale si pentru dezvoltarea coeziunii grupului.

Aceste jocuri le-am jucat in grup, mai mereu, cu prietenii sau colegii, ar cel mai important beneficiu al lor era activarea si dezvoltarea relatiilor interumane  in fucntie de varsta.

Relatiile copiilor in joc sunt libere, rolul adultului este de a facilita, de a oriena, indirect, aceste relatii de comunicare si interrelationare optima. Putem enumera aici, cateva dintre aceste jocuri, cum ar fi: „aer, apa pamant”, „cald-rece”, „adevarat sau fals”, „fazan”, „x si zero” sau „elasticul”.

Apoi, la maturitate, am inceput sa jucam jocurile din online, gasite pe retelele de socializare, pe diverse siteuri sau chiar cumparate. In timp, copiii au invatat sa se joace pe calculator, pe telefon si in diverse console. Acestea insa, nu au reusit sa acopere si evoia de miscare, ducand, de cele mai multe ori la probleme medicale pentru cei ce petrec multe ceasuri inerti, in fata calculatoarelor.

Adulti fiind, a inceput sa jucam mai multe jocuri de societatea, interferand cu oamenii din online, precum, rummy, table, sah, poker si altele. O nua meoda de distractie este cea a cazinourilor onoie, a pariurilor facute e diverse site-uri, jocri care pot aduce si un castig celor care au rabdare si invata sa joace aceste jocuri.

Poti sa te distrezi si tu jucand pe Sportingtbet slot, zaruri, ruleta si alte jocuri de noroc, care dezvolta spiritul de competitie si cresc adrenalina in sange, dand celor care joaca o senzatie de multumire si confort, in special daca  rusesti sa si castigi.

Ele pot fi jucate si gratis, astfel incat cei ce isi fac conturi, se pot simti in cazinou , alaturi de alti jucatori din onloien, dar se pot juca si  pe bani, oferindu-ti posibilitatea de a castiga anumite sume.

Si iata cum evolutia jocului a trecut de la banala, leapsa, la jocul in online, cum ne-am transformat din  oameni activi in oameni pasivi, iar calculatrul a devenit  o necesitate, nu doar o utilitate

Filed in: Lifestyle Tags: 
sensodays.ro

You might like:

Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate Ce trebuie sa stim despre evolutia jocului in societate
Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal Ce sanse are echipa nationala a Romaniei sa se califice la campionatul mondial de Fotbal
Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge Copiii încep pregătirile intense pentru examenele internaţionale Cambridge
Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015 Președintele SANITAS București: Peste 14.000 de medici și 28.000 de asistenți medicali au plecat din România în perioada 2009-2015

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |