BITDEFENDER NE AVERTIZEAZA: Volumul de viruși va depăși 250 de milioane de exemplare pe parcursul lui 2014. RETELELE SOCIALE VOR FI CELE MAI VIZATE

bitdefender-logoAtacurile asupra dispozitivelor medicale sau asupra computerelor auto de bord, reclamele targhetate pe retelele sociale sau virusii din ce in ce mai sofisticati pentru Android sunt cateva dintre amenintarile informatice de anul acesta.

Spamul a fost utilizat încă de la începuturile comunicațiilor electronice și a câștigat tracțiune în era botneților. În timp ce volumul de spam va continua să fie mare, în 2014 escrocii se vor concentra mai mult asupra rețelelor sociale unde pot ținti mai bine victimele. Atacurile de spam nedirecționat vor fi în continuare utilizate și vor conține documente periculoase care vor instala viruși de tip botnet pe computer.

Cu peste un miliard de utilizatori activi pe Facebook, rețelele sociale sunt folosite de hackeri pentru a aduna informații distribuite cu bună știință de utilizatori pe care le pot folosi apoi în atacuri de spear-phishing țintite sau pentru a distribui amenințările informatice.

Bitdefender, ne pune la dispozitie un scanner online, cu care putem  curata dispozitivul mobil, tableta sau PC-ul de virusii care deja au infectat sistemele.

SCANNER ONLINE

Filed in: IT, Software Tags: , , , , ,
sensodays.ro

You might like:

De ce dispar LIKE-urile la paginile de Facebook De ce dispar LIKE-urile la paginile de Facebook
Facebook – un nou VIRUS pe reteaua de socializare. VEZI cum se manifesta si cum sa te feresti de el! Facebook – un nou VIRUS pe reteaua de socializare. VEZI cum se manifesta si cum sa te feresti de el!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |